Hlavní obsah

Anistonová a Pitt uvažují o dítěti

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herecký pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt se pečlivě připravují na svého budoucího potomka. Dítě ještě není na cestě a manželé již testovali, zda je jejich hollywoodský dům bude pro malé ratolesti dostatečně bezpečný.

Foto: Kamil Kopecký
Článek

Kráska ze seriálu Přátelé, která o Bradovi tvrdí, že bude úžasným tatínkem, vyzvala přátele, aby do jejich domu přivedli i své ratolesti. Měla totiž pocit, že jejich moderní vybavení a špičaté okraje u mnoha věcí nejsou pro děti zrovna příliš vhodné.

Jennifer: můj dům je sexy

"Všechno je tu z mramoru, kamene, kovu a niklu a téměř na každém kroku narazíte na ostré okraje. To není příliš vhodné pro děti. Měli jsme u nás děti našich přátel a otestovali to. Jedno z nich dokonce upadlo i hlavou na kamennou podlahu, ale naštěstí si moc neublížilo," prohlásila herečka a nezapomněla dodat, že je její dům i přes veškeré nešvary "skutečně sexy".

Ačkoliv se některé děti při návštěvách o něco bouchly či poškrábaly, Jennifer zůstává i nadále skálopevně přesvědčená, že dům ze třicátých let minulého století bude tím pravým místem pro výchovu potomků.

Pětatřicetiletá Anistonová přiznala, že s manželem o miminku uvažují. Dokonce už pro něho začali budovat malé jesle. "Zatím jim říkáme jednoduše pokoj," upřesnila herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Výběr článků

Načítám