Hlavní obsah

Anistonová a Pitt uvažují o dítěti

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herecký pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt se pečlivě připravují na svého budoucího potomka. Dítě ještě není na cestě a manželé již testovali, zda je jejich hollywoodský dům bude pro malé ratolesti dostatečně bezpečný.

Foto: Kamil Kopecký
Článek

Kráska ze seriálu Přátelé, která o Bradovi tvrdí, že bude úžasným tatínkem, vyzvala přátele, aby do jejich domu přivedli i své ratolesti. Měla totiž pocit, že jejich moderní vybavení a špičaté okraje u mnoha věcí nejsou pro děti zrovna příliš vhodné.

Jennifer: můj dům je sexy

"Všechno je tu z mramoru, kamene, kovu a niklu a téměř na každém kroku narazíte na ostré okraje. To není příliš vhodné pro děti. Měli jsme u nás děti našich přátel a otestovali to. Jedno z nich dokonce upadlo i hlavou na kamennou podlahu, ale naštěstí si moc neublížilo," prohlásila herečka a nezapomněla dodat, že je její dům i přes veškeré nešvary "skutečně sexy".

Ačkoliv se některé děti při návštěvách o něco bouchly či poškrábaly, Jennifer zůstává i nadále skálopevně přesvědčená, že dům ze třicátých let minulého století bude tím pravým místem pro výchovu potomků.

Pětatřicetiletá Anistonová přiznala, že s manželem o miminku uvažují. Dokonce už pro něho začali budovat malé jesle. "Zatím jim říkáme jednoduše pokoj," upřesnila herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Jennifer Anistonová zřejmě podvádí Pitta

Uvolněná atmosféra, která panovala na letošním ročníku Berlinale, údajně narušila harmonický vztah mezi Jennifer Anistonovou (34) a Bradem Pittem (40),...

Výběr článků

Načítám