Hlavní obsah

Anife Vyskočilová chce být i na horách sexy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Anife Vyskočilová, učitelka orientálního tance, se rozhodla, že se bude sportu věnovat více. Proto vyrazí na hory, ještě nikdy ale prý nelyžovala. I tam ale chce na své okolí působit sexy.

Foto: Tomáš Valášek

Broumovský benediktinský klášter.

Článek

"Nikdy jsem nebyla na horách a nikdy jsem neměla na nohách lyže. Nyní si poprvé vyjedu se svými přáteli do hor. A ti mi řekli, že učit se lyžovat je pro mě zbytečné, že musím rovnou jezdit na snowboardu," poznamenala Anife, manželka Ivana Vyskočila.

"Především mi jde o to, abych byla vždycky sexy. Už mám připraveny šminky, rudou rtěnku, červenou tvářenku a oční stíny, které mi na horském vzduchu budou pořádně držet a nerozmažou se," přiblížila přípravy.  

Na lyže s orientální podprsenkou

Neopomíná ani módu. "Připravila jsem si zimní róbu. Budu celá v červeném, aby si mě každý všiml. Mám novou červenou bundu, červené kalhoty, rukavice, čepici, šálu," vyjmenovala Vyskočilová.

"A pod tím rudým oblečením budu mít jako vždy orientální podprsenku. Kdybych někde padla, měla úraz a museli mě svléknout, tak aby všichni koukali, jaké mám pěkné sexy prádlo," vysvětlila třicetiletá Turkyně z Bulharska.

Nápadné oblečení volí Anife i při slézání skal v létě. "V létě na mě všichni valili oči, když jsem se plazila po stěně v orientálním oblečku a sexy prádélko jen prosvítalo. Já prostě musím být vždycky něco extra, aby ze mne lidi byli paf," přiznala s úsměvem.

Reklama

Související články

Anife nenechává Ivana Vyskočila v klidu

Ivan Vyskočil, osmapadesátiletý herec na volné noze, který se rozešel se svou ženou Ivanou Andrlovou a oženil se s mladou Turkyní z Bulharska, si prý v novém...

Výběr článků

Načítám