Hlavní obsah

Anife Vyskočilová má muže rozdělené do tří kategorií

Novinky, Korzo
PRAHA

"Svádění muže? To vychází z břicha," vysvětluje svůj vztah k této "disciplíně" exotická Anife Vyskočilová. Anife, která je bulharskou Turkyní a v Praze vlastní školu orientálních tanců, ovšem nemá na mysli břišní tance, ale taktiku, která asi bezpečně platí na všechny muže, a to je plný žaludek.

Článek

Chce-li navodit příjemnou atmosféru na chvíle plné vášní, připraví manželovi, herci Ivanu Vyskočilovi, řízky. Ostatně na jídlo vsadila i při jejich seznámení.

Svádění mužů má Anife "přehledně" rozděleno do tří kategorií, podle typu muže. Typ intelektuála prý nezabere na prsa a na zadek, ale na literaturu faktu. "Já bych s ním třeba probrala téma druhé světové války, problémy holocaustu, důsledky války. Kdyby se chytil, poslouchala bych jeho názory, obdivovala bych jeho znalosti, dívala bych se mu při rozhovoru hluboko do očí."

Druhým typem muže je pro Anife takzvaný krásný hasič z vesnice, kterého by "balila" na řízky a na zadek.

A jako třetí typ má zaškatulkovaného muže z lepší společnosti, jemuž imponuje jen to, jestli má žena na sobě luxusní oblečení a dobře vypadá, aby mu neudělala někde ostudu, ale není pro něj důležité, co má v hlavě. "Tak tenhle typ mám fakt nejraději", říká Anife ironicky.

Vyskočil je kombinací řízkaře a intelektuála

A do jaké kategorie by zařadila svého muže? "Je takovou kombinací ´řízkaře´ a intelektuála. Neudrží se, když mám krátkou sukni, ale zároveň chce, abych měla něco v hlavě. Musela jsem se třeba kvůli němu naučit českou historii, vím o ní možná víc, než někteří Češi. Byla jsem na spoustě hradů a zámků, znám české krále, naučila jsem se nazpaměť i Erbenovu Kytici...," říká Anife.

Ve své škole orientálního tance ještě loni učila Anife sama kolem tří set studentek, ale jejich počet nyní zredukovala. Dnes má v hodině kolem deseti žaček. Tvrdí, že zkušenosti s orientálním tancem se prý dají využít i na muže. "Žena důkladně pozná pohyby své pánve, navíc se naučí hezké chůzi, je vyrovnanější, tudíž milá. Já doma pořád tančím a zpívám, a manžel si rozhodně nestěžuje, že by ho to nudilo," prozradila Anife.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám