Hlavní obsah

Anife nenechává Ivana Vyskočila v klidu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ivan Vyskočil, osmapadesátiletý herec na volné noze, který se rozešel se svou ženou Ivanou Andrlovou a oženil se s mladou Turkyní z Bulharska, si prý v novém manželství nemůže vůbec na nic stěžovat. Naopak je rád, že ho Anife neustále vybízí k aktivitě.

Článek

"Anife je teprve třicet let. Myslím, že ji zvládám, i když je mezi námi tak velký věkový rozdíl. Zaplať pánbůh jsem zatím při síle. Anife má totiž pořádný temperament. Prostě mě nenechá v klidu, a to je dobře," pochválil si herec s úsměvem.

Vyskočil se rád účastní společenských akcí a slavností, kde bývá jeho žena obvykle ozdobou. Herec nijak nezapírá, že mu to dělá dobře a je do své manželky stále zahleděný.

"Je božská. Představte si, že jsme byli na dovolené v Chorvatsku a pak ve Švýcarsku a ona nešla ani jednou do obchodního domu nebo butiku. Žádné nakupování," podotkl.

Život s Turky

"Tak jsme si jen užívali, chodili jsme na kávičky, večeře, procházky, bylo to skvělé. A byli jsme tam bez dětí," zdůraznil Vyskočil a vysvětlil, že u nich doma je pořád velký humbuk, neboť s nimi bydlí manželčina sestra a syn Anife.

"Takže mám doma tři čistokrevné Turky, občas své děti z prvního manželství a mezi tím vším běhají pes a kočky," popsal Vyskočil domácí prostředí.

"Ráno vstanu a jsem jako čipera. A moje žena vstane a říká, že ji bolí hlava a za krkem. A já na to opáčím, miláčku, mě nebolí nic. A i kdyby, tak s tím nikoho nebudu otravovat. Jsem tedy v pohodě," řekl herec, který si brzy zahraje v muzikálu Tři mušketýři.

"Jsem typický činoherec, tak je to pro mě nová zkušenost. Jsou tam jiné poměry než v běžném kamenném divadle," poznamenal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám