Hlavní obsah

Anife Vyskočilová šokovala sportovce v Chorvatsku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zatímco se herec Ivan Vyskočil oddával lenošení u moře na chorvatských pláží, jeho manželka Anife vyrazila se skupinou přátel na výpravu do hor a vytrénované sportovce dokonale překvapila.

Foto: Magistrát města Plzně

Záměr plně podporuje i primátor města Plzně Martin Zrzavecký.

Článek

"Musím říci, že jsem se dobře pobavil. Naši známí, kteří jsou velmi zdatní sportovci, pochybovali o fyzických schopnostech mojí manželky. Velmi rychle se ale v Anife probudily pudy z doby, kdy pásla v Bulharsku na horách kozy. Nasadila totiž takové tempo, že jí vůbec nestačili. Nakonec je dorazila tím, že si z batohu vytáhla kroj, v němž provozuje břišní tance, a nechala se v něm na vrcholku vyfotit," řekl Ivan Vyskočil.

Ačkoliv na nedostatek práce si Ivan Vyskočil nemůže stěžovat, mrzí ho, že si už několik let nezahrál ve filmu.

Postrádá profesionály

"Bohužel naše povolání je takové, že získání role ve filmu záleží na rozmarech a vkusu mnohých lidí. Natočil jsem šestapadesát filmů a mrzí mě, že nikdo nemá zájem o moje zkušenosti," podotkl.

"Navíc mě zaráží, že se z pláten úplně vytratila řada vynikajících herců. Kam například zmizeli takoví profesionálové, jako jsou Petr Kostka nebo Jana Hlaváčová? Domnívám se, že českému filmu nedělá dobře, když v každé nové věci vidíme paní Holubovou nebo pana Duška. Zdůrazňuji, že mi vůbec nejde o útok na tyto kolegy, jsou to vynikající umělci a mám je rád i jako lidi," sdělil Vyskočil.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám