Hlavní obsah

Angličanku bolelo břicho, tak se šla uklidnit do sprchy. Tam porodila

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROTHERHAM

Britské hrabství South Yorkshire žije případem podivného porodu. Třiadvacetiletou Claire Hubbardovou bolelo břicho, a tak si šla dát sprchu, aby se jí aspoň trochu ulevilo. Tam jí ovšem začaly kontrakce a jen o několik okamžiků později se jí narodil syn.

Článek

Mladá žena prý vůbec netušila, že je těhotná. Když jí začaly kontrakce, tak okamžitě vzala mobilní telefon a zavolala do nemocnice v Rotherhamu a informovala je o situaci. O případu informoval deník Daily Mirror.

Vše bylo o to pikantnější, že v nemocnici pracuje jako uklízeč partner mladé ženy Pete Gilliver. Když zahlédl, jak ji vezou, tak se zdál ještě překvapenější, než samotná Claire.

Brala antikoncepci

"Čí je to dítě?" tázal se překvapeně Pete Gilliver, na čež mu jeho partnerka pouze suše odvětila, že jeho. Ani jeden z nich dítě příliš nechtěl, jelikož se do města teprve nedávno nastěhovali. Claire si dokonce nechávala píchat antikoncepční injekce, ale zjevně neúčinkovaly tak, jak měly.

"Byl to největší šok mého života. Pete odešel do práce a neměl ani ponětí o tom, že bych mohla být těhotná. A nejednou jsem se tam objevila i s miminkem," řekla Claire, pro kterou ale není mateřství nic nového, má už dva syny Kierana a Jacka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám