Hlavní obsah

Americkou kongresmanku vyvedli z divadla, kde rušila zpěvem a smíchem. Zřízencům ukázala prostředník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká kongresmanka Lauren Boebertová si v neděli vyšla do divadla v Denveru na muzikál Beetlejuice, ale závěrečné děkovačky se nedočkala. Ostatní diváci si totiž stěžovali na její chování v průběhu představení, a tak ji zaměstnanci divadla vyvedli ven.

Kongresmanku kvůli vyrušování vyvedli z divadla.Video: KUSA, AP

 
Článek

Kongresmanka Lauren Boebertová, která působí ve funkci již druhé volební období, je poněkud nekonvenčním chováním známá. Asi nejproslulejší je její hulákání na amerického prezidenta Bidena, když v Kongresu podával zprávu o stavu Unie v roce 2022.

Lidé, kteří se v Denveru minulou neděli přišli podívat na muzikál Beetlejuice, pro ni ale pochopení neměli. Podle serveru The Guardian jim vadilo, že Boebertová v hledišti kouří elektronickou cigaretu, používá mobilní telefon, hlasitě zpívá a ruší představení i dalšími nevhodnými projevy.

Víte, kdo já jsem?

Zaměstnanci divadla ji tak vykázali ze sálu, což se Boebertové vůbec nelíbilo. Došlo i na klasickou otázku, zda divadelní zřízenci vědí, koho to vlastně vyvádějí, podle Guardianu jim kongresmanka vyhrožovala, že věc požene až ke starostovi Denveru. Na záběrech z místa je také vidět, jak jim ukazuje prostředník.

Manažer volební kampaně Boebertové později přiznal, že političku skutečně vyvedli ze sálu, ale odmítl, že by kouřila. Doplnil, že se kongresmanka „přiznává k tomu, že zpívala, smála se a dobře se bavila“.

Sama politička se k tomu vyjádřila v tom smyslu, že se jí představení velice líbilo. „Pokud budete mít příležitost, měli byste se na to jít všichni podívat. A dejte mi pak prosím vědět, jak to dopadlo,“ napsala na sociální síti X.

Politička z Virginie řeší lechtivý skandál. Vyšlo najevo, že za peníze streamovala sex s manželem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám