Hlavní obsah

Americká první dáma překvapila novináře v přestrojení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aprílové překvapení zažili novináři, kteří ve čtvrtek doprovázeli americkou první dámu v letadle z Kalifornie zpět do Washingtonu. Nepoznali totiž, když se Jill Bidenová přestrojila za letušku. Informovala o tom v pátek agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Jill Bidenová

Článek

Při podávání občerstvení se objevila letuška se jmenovkou Jasmine. Měla černou roušku, krátké černé vlasy, černý kalhotový kostým a novinářům začala rozdávat nanuky.

Bidenův pes znovu kousal

Amerika

O několik minut později se Jasmine objevila bez paruky. „Apríl,“ vykřikla smějící se první dáma. Skutečná identita letušky Jasmine velmi překvapila i samotné asistenty Jill Bidenové.

Bidenová se ve svých pamětech Where the Light Enters (2019) svěřila, že má ráda kanadské žertíky. Když byl její manžel ve vládě Baracka Obamy viceprezidentem, schovala se při jedné příležitosti do úložného prostoru nad sedadly na palubě Air Force Two a vylekala prvního nešťastníka, který si tam chtěl uložit kabinové zavazadlo.

Učitelka Jill Bidenová první dámou USA

Volby USA

„Vždycky jsem věřila, že se musíte chopit radostných okamžiků, když to jde,“ napsala Bidenová.

Reklama

Výběr článků

Načítám