Hlavní obsah

Facebook zkušebně umožní hlasové hovory přímo ve své hlavní aplikaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Menlo Park

Americká internetová společnost Facebook některým uživatelům své stejnojmenné sociální sítě zkušebně umožní hlasové hovory a videohovory přímo ve své hlavní aplikaci. Informovala o tom agentura Reuters. Uživatelé tak nebudou muset otevírat samostatnou komunikační aplikaci Messenger, kterou firma před lety od své hlavní aplikace oddělila.

Foto: Jeff Chiu, ČTK/AP

Ilustrační foto.

Článek

Facebook se teď snaží propojovat komunikaci mezi svými aplikacemi. Loni v září firma propojila svou komunikační službu Messenger s aplikací pro sdílení fotografií Instagram.

Uživatelé těchto dvou aplikací si tak mohou vzájemně posílat zprávy a hovořit spolu, i když mají nainstalovanou pouze jednu z nich. Časem hodlá Facebook do této kombinace zapojit rovněž komunikační aplikaci WhatsApp, poznamenal Reuters.

Facebook nicméně upozornil, že k využití všech funkcí pro zasílání textových zpráv, hlasové hovory a videohovory by lidé měli dál používat aplikaci Messenger.

Na vyhledávání zapomeňte. Facebook osekal funkce Messengeru a Instagramu

Software

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám