Hlavní obsah

Seznam spustil novou verzi emailové služby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portál Seznam spustil koncem června novou verzi své emailové služby. Ta nabízí nejen nový vzhled, ale také například kontrolu pravopisu či vyhledávání v příchozí a odchozí poště pomocí klíčových slov.

Článek

Kromě kontroly překlepů umí Seznam Email také automaticky doplňovat háčky a čárky do textu. Elektronická schránka rovněž podporuje vložení vlastního portrétu, který poté uvidí i další uživatelé, kteří email na Seznamu využívají.

Emailový účet je možno ovládat i přes mobilní telefon, který podporuje JAVA aplikace. Rozhraní nabízí Seznam zdarma, klienta naleznete na této stránce, nebo při přihlášení do své emailové stránky v sekci "Nastavení". Aby váš telefon s programem správně pracoval, pak musí podporovat rozhraní J2ME, které dovoluje spouštět aplikace větší než 32kB.

Další novinkou, která slibuje ještě více usnadnit práci s elektronickou schránkou na Seznamu, je Seznam Pošťák. Jednoduchá utilita, kterou naleznete zde, informuje o příchozích e-mailech bez toho, aby bylo nutné přihlašovat se do samotného účtu na Seznamu. Pošťák na novou zprávu upozorňuje v pravém dolním rohu počítačové plochy.

Související témata:

Výběr článků

Načítám