Hlavní obsah

T-Mobile přidává k novým mobilům 24 GB dat, internet rozdělí do dvou let

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zajímavou nabídkou pro nové i stávající zákazníky přišel operátor T-Mobile. Pokud si lidé u něj zakoupí nový telefon, přidá jim dohromady 24 GB dat zadarmo. Každý měsíc po dobu dvou let přitom budou moci lidé vyčerpat 1 GB dat nad rámec svého paušálu.

Foto: Carlo Allegri, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Data zadarmo rozdává růžový operátor od letošního září, a to při uzavření nebo prodloužení smlouvy s telefonem na webu. Získat data navíc tedy lidé nemohou na prodejnách operátora, ale pouze při objednávce on-line.

„Odměna ve formě dat zdarma za pořízení telefonu je v Česku zcela jedinečná,“ podotkl ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile Michal Podlucký s tím, že žádný jiný tuzemský operátor podobný benefit nenabízí.

Operátoři se předhánějí, kdo více zaujme majitele předplacenek

Mobil

„Zákazníkům se tak on-line nákup u nás vyplatí hned dvakrát – získají telefon za atraktivnější cenu než například na prodejně a dostanou celkem 24 GB dat na dva roky jako dárek, aby si telefon mohli pořádně užít,“ doplnil Podlucký.

Vyzvednout bezplatnou porci dat si lidé budou moci po splnění podmínek – tedy nákupu nového telefonu on-line – prostřednictvím mobilní aplikace Můj T-Mobile. Sluší se nicméně podotknout, že balíček musí zákazníci aktivovat ve zmiňované aplikaci každý měsíc manuálně. Pokud tak neučiní, balíček se do dalšího měsíce nepřevádí.

Nejrychlejší mobilní připojení měl v červenci opět T-Mobile

Internet a PC

Operátor si od nabídky bezplatných dat slibuje především zvýšení prodejů dotovaných chytrých telefonů a nižší zatížení kamenných poboček, když lidé budou své smlouvy řešit prostřednictvím internetu.

„Věříme, že tato nabídka pomůže zákazníkům s rozhodováním, u kterého prodejce si svůj nový telefon pořídit. Zajímavá je zejména pro zákazníky s nejnižšími tarify, kteří takto navýší svůj datový objem zásadním způsobem,“ uzavřel Podlucký.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám