Hlavní obsah

T-Mobile láká na výhodnější data u předplacenek. Nabízí neomezený internet na víkend

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zákazníci T-Mobilu mohou od čtvrtka využívat nové datové balíčky na svých předplacených Twist kartách. V nabídce nechybí ani neomezená data, která je možné nyní koupit výhodněji na den, nebo nově na víkend.

Foto: Carlo Allegri, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„Mobilní data dostupná pro všechny – to je naše priorita. Loni na podzim jsme výrazně změnili celý trh mobilních dat pro tarifní zákazníky. Teď jsme se rozhodli zásadně předělat nabídku pro majitele předplacených karet,“ prohlásil Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Od 30. července mohou lidé využívat vylepšené balíčky Internet na měsíc, které se obnovují po 30 dnech. „Například zákazník, který nyní používal balíček 2 GB za 299 Kč, si nyní může pořídit 3 GB a ještě ušetří 30 Kč, protože stojí jen 269 Kč. Stejně tak přechod ze stávajících 4 GB za 399 Kč na balíček 5 GB znamená více dat za nižší cenu – 369 Kč. Náruživí dataři zaplatí za 10GB balíček 469 Kč. Oproti původní ceně tak ušetří 130 korun,“ představil nabídku Jiří Janeček z tiskového oddělení T-Mobilu.

Dokupy dat budou levnější

Zdůraznil přitom, že přehlednější a levnější budou od nynějška také dokupy dat. Uživatelé mají na výběr buď 300 MB za 49 Kč (dříve 79 Kč), nebo 1 GB za 99 Kč (dříve 149 Kč).

„Zákazníci, kterým nevyhovuje 30denní nabídka, mají nadále k dispozici Internet v mobilu na týden (balíček s týdenní obnovou) a i ten bude nyní výhodnější. Místo původních 150 MB na týden za 69 Kč bude nově obsahovat 500 MB za 79 Kč,“ konstatoval Janeček.

Neomezená data u předplacenek

Balíček neomezených dat na den vyjde nově na 69 Kč místo původních 99 Kč. Novinkou je pak jednorázový Internet v mobilu na víkend, který přináší neomezené surfování od pátku do neděle – tedy na tři dny – za 149 Kč.

„Pokud si zákazník nevybere žádný z nově nabízených balíčků, má stále možnost jednoduché platby za data jen podle své skutečné spotřeby. Nic si tak nepředplácí, ale i tak má mobilní data k dispozici, kdykoli potřebuje. Se základní službou Internet na den 100 MB přijde každých 100 MB na 10 Kč. Tímto způsobem je automaticky účtováno surfování, když zákazník ukončí jakýkoliv z výše uvedených balíčků. Twisťákům se tak nestane, že by se ocitli bez dat v mobilu,“ uzavřel Janeček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám