Hlavní obsah

Samsung láká na AI. Slibuje revoluční mobilní zážitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San José

Už příští týden se bude v americkém San José konat velká tiskovka společnosti Samsung, na které bude jihokorejský elektronický gigant odhalovat nové chytré telefony. V pozvánce přitom slibuje zcela nový mobilní zážitek poháněný umělou inteligencí (AI).

Pozvánka na tiskovou konferenci společnosti SamsungVideo: archív výrobce

 
Článek

Samsung ukázal celou řadu zajímavých novinek už na největším veletrhu spotřební a výpočetní techniky na světě CES 2024, který tento týden probíhá v americkém Las Vegas.

K vidění byl například sci-fi koncept průhledné MicroLED obrazovky, která by mohla odstartovat éru průhledných televizorů. Dočkali jsme se také vylepšené verze robotického asistenta zvaného Ballie, jenž dovede ovládat celou chytrou domácnost.

CES 2024: Sci-fi filmy se mýlily, domácí AI robot vypadá jako míč

Hardware

CES 2024: Éra průhledných televizorů přichází

Hardware

AI robot Samsung Ballie v akciVideo: archív výrobce

Průhledný MicroLED displejVideo: AP

Smartphony, nebo i něco dalšího?

Navzdory tomu se už příští týden chystá další premiéra. Půjde o tradiční akci Unpacked, na které se zpravidla hned zkraje roku představují nové smartphony z prémiové řady Galaxy S. Jinak by tomu nemělo být ani letos, byť se jihokorejský elektronický gigant zatím snaží držet všechny informace pod pokličkou.

Velká tiskovka je naplánována na středu 17. ledna v San José, tuzemští uživatelé budou moci akci sledovat přímo na stránkách Samsungu od 19:00 středoevropského času.

„Přicházejí revoluční mobilní zážitky. Připravte se na objevení nové éry možností s nejnovějšími inovacemi Galaxy, které změní způsob, jakým žijeme, komunikujeme a tvoříme. Nová řada Galaxy S přinese vyšší standard a nabídne dosud nejchytřejší mobilní zážitek,“ lákají zástupci společnosti na akci Unpacked.

Z pozvánky je patrné, že by se vše mělo točit okolo umělé inteligence. V tuto chvíli ale ještě nemůže nikdo se 100% jistotou říci, zda nějaké AI funkce nabídnou nové chytré telefony, nebo se nečekaně ukáže i nějaké další zařízení.

Novinky.cz si jedou chystané produkty prohlédnout přímo do USA na slavnostní akci, a tak přinesou informace o odhalených modelech hned z první ruky ve středu večer.

Nahradí herní konzoli i televizor. Vyzkoušeli jsme projektor Samsung The Freestyle 2

Testy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Samsung Galaxy S23 Ultra

Reklama

Související témata:
San Jose

Související články

Výběr článků

Načítám