Hlavní obsah

Mobily, notebooky, konzole i TV. Operátoři lákají na vánoční akce a slevy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemští operátoři lákají na vánoční akce a slevy. Při nákupu nového smartphonu může člověk ušetřit klidně i několik tisíc korun, ale třeba i získat druhý telefon za pouhou jednu korunu. Slevy se týkají rovněž tabletů, notebooků či nositelné elektroniky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

U Vodafonu zákazníci naleznou širokou škálu dotovaných zařízení – kromě telefonů také chytré hodinky, tablety, počítače, televize, a dokonce i herní konzole. Na jedno telefonní číslo je přitom možné získat hned dvě zařízení, výběr je čistě na preferencích nového či stávajícího zákazníka. Na první zařízení získají lidé slevy až 5000 Kč, výjimkou je pouze smartphone Samsung Galaxy Z Flip4, u kterého sleva činí 8000 Kč.

Druhé zařízení si pak lze pořídit ve formě splátek bez navýšení, zákazník nezaplatí nic navíc. Pro věrné zákazníky je připravena také elektronika od jedné koruny.

„Telefony nebo notebooky jsou nezbytným pomocníkem a často zásadním nástrojem pro spojení s přáteli i rodinou. Věříme, že naše aktuální nabídka umožní obdarovat blízké a že bezúročné splátky uleví napnutým rodinným rozpočtům,“ prohlásila viceprezidentka Zohar Weitzová.

Operátoři nenabízejí jen chytré telefony. Ušetřit je díky akcím možné i při nákupu tabletu, notebooku či nositelné elektroniky.

U Vodafonu před Vánocemi lidé mohou získat také zvýhodněné tarify. V kombinaci s pevným internetem vyjde mobilní Neomezený tarif Basic na 499 korun, tarif Super na 599 korun měsíčně. Podobně i samostatné SIM karty jsou za 599 a 799 korun jasně nejlepší nabídkou na českém trhu.

Operátor si připravil také speciální televizní nabídku. Zákazník, který si u Vodafonu koupí televizor Sony s úhlopříčkou 55 či 65 palců, získá službu Vodafone TV s tarifem Komfort na tři měsíce zdarma. Stávající i noví zákazníci pak automaticky k tarifu Klasik dostávají přes Vánoce zdarma přístup do Videotéky Vodafone TV, kde jsou k dispozici tisíce titulů včetně oblíbených vánočních pohádek a filmů.

Vodafone bude zrychlovat internet, počítá se až s 10 Gb/s

Internet a PC

Tisícovka za každou službu

O2 stejně jako loni rozdává slevy za každou službu, kterou u něj lidé mají. Je tedy jedno, zda jde o předplacené karty, tarify se smlouvou nebo například o uživatele O2 TV – za každou službu získají stávající uživatelé 1000 Kč na nákupy v kamenné prodejně či internetovém obchodě.

Pokud si navíc během akce aktivují novou službu, dostanou také další slevu ve výši jedné tisícovky. Díky tomu mohou nabídku využít i noví zákazníci operátora. Slevy je nicméně možné využít pouze na nákup vybraných produktů, vedle smartphonů jsou v nabídce i chytré hodinky, notebooky, tablety či sluchátka O2 Pods+.

Operátor láká v rámci vánoční kampaně také na limitovanou nabídku zvýhodněného tarifu FREE+ Start s 1,5GB dat za 249 Kč. Speciální tarif má v sobě 1,5 GB dat, neomezené volání i SMS do sítě O2 a také 30 minut volání do ostatních sítí.

„K tomu jsme se rozhodli pro zájemce z řad nových i stávajících zákazníků, kteří se rozhodnou si tento tarif pořídit, přidat ještě možnost pořízení výhodného telefonu na splátky bez navýšení. Kompletní balíček s Xiaomi Redmi 9A tak vyjde na pouhých 329 korun měsíčně,“ konstatoval Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

Měsíční splátka telefonu je tak při pořízení na 36 měsíců a akontací 1 Kč pouhých 80 korun. Jednorázová cena telefonu pak 2881 Kč. Telefon tedy vyjde ve výsledku na stejnou částku, za kterou se nyní nabízí běžně v obchodech.

Set-top-box od O2 poslechne na slovo, fungovat bude jako multimediální centrum

Hardware

T-Mobile láká na televizory

T-Mobile láká na dvojice zvýhodněných produktů pro všechny zákazníky, kteří si prodlouží nebo nově aktivují smlouvu na mobilní hlasové služby na 24 měsíců. Získat tak je možné druhý telefon jen za jednu korunu, případně takto levně pořídit chytré hodinky. Například při volbě produktů od Samsungu je možné takto ušetřit až 18 499 Kč.

Pro zákazníky, kteří k prodloužení smlouvy nepotřebují nový telefon, připravil T-Mobile nabídku elektroniky do domácnosti. Tarifní dotace se vztahují na nové televize Philips nebo notebooky Acer a využít je mohou i podnikatelé.

„Chceme, aby naše vánoční nabídka byla opravdu pro všechny, a proto jsme v rámci tarifních dotací rozšířili výběr hardwaru i na televize a notebooky. Loňský rok nám potvrdil, že zákazníci oceňují širší výběr a tuto možnost rádi využijí,“ uvedl Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobilu.

V prosinci T-Mobile spustí ve své mobilní aplikaci adventní kalendář, kde všichni zákazníci budou moci až do 24. prosince získat nějaký dárek zadarmo.

T-Mobile převede automaticky zákazníky na nové tarify. Kdo si připlatí?

Mobil

Anketa

Zaujaly vás vánoční akce operátorů?
Ano, určitě si vyberu.
4,7 %
Jsou zajímavé, ale nevyužiju je.
6,2 %
Ne, měli by přijít s něčím zajímavějším.
89,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 644 čtenářů.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Mobilní operátoři

Reklama

Výběr článků

Načítám