Hlavní obsah

Apple ukáže čtyři nové iPhony. A to nejspíše není všechno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cupertino

Ve středu večer středoevropského času se v americkém Cupertinu bude konat očekávaná tiskovka společnosti Apple. Díky předchozím únikům je už jasné, že k vidění budou hned čtyři iPhony 14. Ukázat by se nicméně měly i další nové produkty.

Foto: Novinky

Příchod nových telefonů předčasně potvrdila společnost Njord by Elements, když na veletrhu IFA prezentovala nové kryty.

Článek

Akce startuje od 19:00 středoevropského času. Novinky.cz přinesou z akce živý přenos i on-line reportáž v češtině.

Díky islandské společnosti Njord už víme, že se na akci představí hned čtyři nové iPhony. Tento výrobce totiž odhalil na veletrhu IFA v německém Berlíně kryty pro iPhony 14 ještě předtím, než telefony oficiálně představila světu společnost Apple.

Konkrétně bychom se měli dočkat iPhonu 14, 14 Plus, 14 Pro a 14 Pro Max. Verze Plus a Pro Max budou mít 6,7palcový displej, zbylé dva modely 6,1palcový. Apple tedy podle dostupných úniků už nebude vyrábět nejmenší iPhone mini s 5,4palcovou obrazovkou.

Malý iPhone 14 nepřijde, prozradil výrobce krytů dřív než Apple

Mobil
Foto: archív výrobce

Pozvánka na tiskovku společnosti Apple

Lze nicméně předpokládat, že iPhony 14 nebudou jediným lákadlem středeční tiskovky. Vloni se totiž na zářijové akci ukázaly i další produkty – kromě iPhonů 13 šlo o iPad mini, levný iPad s 10,2palcovým displejem a chytré hodinky Watch Series 7.

V říjnu se pak na druhé slavnostní akci loňského podzimu ukázaly další tři novinky – dva MacBooky Pro s 14,2- a 16,2palcovým displejem a zároveň i nová generace sluchátek Apple AirPods.

Jasno bude o všech novinkách ve středu večer.

Může se vám hodit na Zboží.cz: iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, Macbooky, Apple AirPods Pro

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám