Hlavní obsah

Změřte síly s golfovou elitou. PGA Tour 2K21 otestuje dovednosti hráčů

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vezměte si do rukou trojku železo a vyzkoušejte, jaké je to stát na světovém šampionátu po boku těch největších profesionálů. Přesně takovou atmosféru slibuje nový golfový simulátor PGA Tour 2K21, který zamíří na pulty obchodů již po letošních letních prázdninách.

Upoutávka na hru PGA Tour 2K21Video: archív tvůrců

 
Článek

Za titulem PGA Tour 2K21 stojí tvůrci z HB Studios, kteří rozhodně nejsou ve světě golfu žádnými nováčky. Již minulý rok zaujali titulem The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR.

V letošní novince se však hráči mohou těšit na 15 licencovaných hřišť PGA TOUR, z nichž každé bylo do hry přeneseno s využitím speciální technologie zaručující přenesení téměř dokonalé kopie hřišť na Vaše obrazovky.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry PGA Tour 2K21

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry PGA Tour 2K21

Důraz byl kladen i na takové detaily, jako je oblečení. Hráči se tak mohou obléknout do známých značek, jako jsou Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf a další.

Obávat se nemusí ani naprostí začátečníci, titul byl navržen pro hráče všech kategorií a úrovní. Pokud tedy nemáte s golfem žádné zkušenosti, hra vám nabídne výukové tutoriály v reálném čase či například tipy pro co nejlepší odpady. Naopak golfoví veteráni se mohou těžit na pokročilé režimy, jako jsou Pro Vision, Distance Control, Putt Preview a další.

Jak natáčet a streamovat videa

Internet a PC

PGA TOUR 2K21 dále nabídne on-line i off-line zápasy s přáteli a nejrůznější herní módy, jako je Alt-Shot, Stroke Play, Skins nebo 4-Player Scramble.

Datum vydání PGA TOUR 2K21 je naplánováno na 25. září, a to pro PC i herní konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Cena byla stanovena na 1699 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry PGA Tour 2K21

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry PGA Tour 2K21

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám