Hlavní obsah

Sims Medieval: Populární rodina se stěhuje do středověku

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra Sims slaví úspěch již od svého prvního uvedení na trh. V podstatě se jedná o simulátor běžného života, ve kterém nechybí spousta postav s různými povahovými vlastnostmi i životními cíli. Nové pokračování nazvané Medieval ale posouvá herní sérii zcela jinam – do středověku.

Článek

Místo zkrášlování svých obydlí a budování přátelských vztahů budou hráči poprvé v historii série Sims vládnout královstvím a rozšiřovat jejich působnost. Sami se přitom budou muset vydávat na dobrodružné výbavy.

Foto: Novinky

Sims Medieval

„Středověk je dobou intrik, legend a vzrušení. Představuje perfektní pozadí pro zcela novou sérii studia The Sims především pro nekonečné množství příběhů, které na něm lze vyprávět,“ uvedl Scott Evans, generální manažer The Sims Studio. Podle něj má novinka velkou šanci oslovit i příznivce strategických her.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Ve hře se hráči vtělí do role panovníka, s jehož pomocí ovládají osud celého království. Hlavní postavu si samozřejmě mohou upravit podle svých představ, a to ať už se bavíme o jeho rozhodnutích či povahových vlastnostech.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Sims Medieval bude dostupný od března pro PC a Mac za cenu okolo 950 Kč. Zakoupit by mělo být možné od příštího měsíce také speciální limitovanou edici, která bude navíc nabízet dvě nové sady oblečení a přístup do tří zcela nových trůnních sálů ve stylu barbarů, temné magie a princezen.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Reklama

Výběr článků

Načítám