Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Picross Mania – když myšlení hraje prim

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Logická hra s velmi jednoduchým a neuvěřitelně chytlavým námětem čeká na vaše mozkové závity, které prověří opravdu na maximum.

Článek

Máte rádi Sudoku a dokážete jeho řešením strávit mnoho času? Pak rozhodně pokračujte ve čtení, protože tato hra se svým principem velice podobá. Základ zde rovněž tvoří mřížka, do které však nedoplňujete čísla, nýbrž je jen vybarvujete.

:. Picross Mania

Podle jakého klíče, to zjistíte pohledem na záhlaví daného sloupce nebo řádku. Nejlepší bude si jejich princip vysvětlit na příkladu. Mějme například skupinu 3 2 3. Ta vás zavazuje k tomu, abyste daný řádek nebo sloupec vyplnili nejdříve třemi černými poli, které od další dvojice a trojice odděluje minimálně jedna mezera. Samozřejmě si musíte dát pozor, aby si požadavky ve všech sloupcích i řádcích vyšly vzájemně vstříc.

Jak už jsem naznačil, jednoduchost tohoto konceptu je rovněž příčinou jeho velké návykovosti. A 140 úrovní vám nějakou dobu rozhodně vydrží.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám