Hlavní obsah

HRA: Rocket in Danger - pilotem létajícího talíře

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítěz Becherovka Game 2005 v oblasti flashových her přináší přesně to, co byste od her tohoto druhu čekali. Jednoduchost a přitom zábavnost po dlouhé hodiny.

Článek

I když se někteří snaží dokázat, že Flash je technologie, v níž se dají vytvářet i docela složité herní projekty a mnozí ji stále vnímají jen jako otravnou reklamu na webových stránkách, právě pro takové hříčky, jako je Rocket in Danger, je to vhodné prostředí.

Nebudu vás tedy už déle napínat a povím vám, že princip hraní už tu mnohokrát byl, přesto zřejmě tvůrce i hráče nikdy neomrzí. Ovládáte malý létající talíř, se kterým můžete jen stoupat nebo manévrovat do stran, o cestu dolů se už postará gravitace.

Vašim úkolem je proletět z výchozí pozice do cíle označeného šedým kruhem a do ničeho přitom nevrazit. Může se to zdát jednoduché a taky, že to ze začátku jednoduché je, ale se zvyšující se úrovní vzrůstá i komplikovanost prostředí a tím i obtížnost. Navíc musíte neustále dávat pozor na to, abyste nevyčerpali palivo. To lze naštěstí doplnit sebráním láhve s karlovarským likérem.

Kompletní výsledky Becherovka Game 2005 najdete zde.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 6/10

Reklama

Související články

Nejlepší hry roku 2005 zdarma

Začátek roku je vždy vhodnou příležitostí k rekapitulaci a ani náš seriál o hrách zdarma neudělá výjimku. Proto si v průběhu tohoto týdne představíme...

Nejlepší hry roku 2005 zdarma (2.)

Začátek roku je vždy vhodnou příležitostí k rekapitulaci, a ani náš seriál o hrách zdarma neudělá výjimku. Proto si v průběhu tohoto týdne představíme...

Výběr článků

Načítám