Hlavní obsah

HRA: Pohádkové puzzle - skládáme obrázky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete na nějakou dobu zabavit své ratolesti a přemýšlíte, která hra nenaruší jejich zdravý morální vývoj? Pak určitě šáhněte po těchto skládankách, které vypadají více než dobře.

Článek

Systém klasického puzzle snad ani není třeba vysvětlovat, skládáním maličkých kousíčků do kompletních obrazců se někdy zabýval snad každý z nás. Spíše se zaměřme na to, jak taková činnost probíhá ve virtuální realitě.

Nejprve si vyberete jeden z 23 obrázků. Vztahují se k nejrůznějším klasickým pohádkám, vypadají naprosto profesionálně a každý trochu jinak, takže nepůsobí stereotypně. Pak si sami můžete zvolit obtížnost případným zobrazením nebo nezobrazením předlohy a pustit se do skládání.

Ke všemu bude stačit myš a její klikání, po umístění dílku na správné místo se ozve charakteristický zvuk. Dokonce máte i možnost přesouvat větší skupinky dílků.

Celé je to velice jednoduché, ale přesto nebo snad právě proto mi hra udělala velkou radost. Jak jsem tedy naznačil v úvodu, perfektně se hodí pro děti všech věkových kategorií, ale ani dospělí se u nich nemusejí nudit.

DOWNLOAD, homepage, 3.2 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Blast Radius II - putování vesmírem

Po nějaké době tady opět máme něco z české dílny. Pokud se nenecháte odradit faktem, že se jedná o čistokrevnou vesmírnou střílečku, pak se můžete i dobře...

HRA: Slam Soccer 2006 - parádní fotbal

V době všeobecné fotbalové horečky nemůžeme jinak - povíme si proto dnes pár slov o velmi zdařeném fotbalovém simulátoru, který vám pomůže překlenout dlouhé...

Výběr článků

Načítám