Hlavní obsah

Hra Mafia: Definitive Edition nabídne české celebrity

Novinky, abr

Již příští měsíc by se na pultech obchodů měla objevit reinkarnace slavné mafiánské hry, která vznikla v Česku. V titulu Mafia: Definitive Edition se přitom představí celá řada známých českých herců, neboť hra nabídne český dabing i titulky.

Upoutávka na hru Mafia – Definitive EditionVideo: archív tvůrců

 
Článek

Ústřední postavu Tommyho Angela si zahraje charismatický herec Marek Vašut. To nicméně není jediný známý hlas, který si budou moci hráči ve hře užít. Jako Paulie se představí Petr Rychlý, Sama pak ztvární Luděk Čtvrtlík, Dona Salieriho Marcel Vašinka, Sáru Lucie Pernetová, Franka Dalimil Klapka a detektiva Normana Alexej Pyško. Zapomenout nesmíme ani na Ludvíka Krále, který se představí jako Don Morello.

Mafia: Definitive Edition vypráví o příběhu Tommyho Angela, tvrdě pracujícího taxikáře, který se snaží protloukat americkým městem Lost Heaven kolem roku 1930. Jedné osudové noci se Tommy nechtěně zaplete s italskou mafií, která mu ukáže život plný odměn tak vysokých, že je nedokáže ignorovat.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition.

Stane se tak součástí brutálního světa organizovaného zločinu a vykonává kšefty pro organizaci Dona Salieriho, která válčí s krutou zločineckou rodinou Morello. Jako Tommy si budete muset udělat jméno ve zrádném podsvětí Lost Heavenu, kde není všechno tak, jak se zdá – včetně toho, kdo jsou doopravdy vaši přátelé a nepřátelé.

Mafia: Definitive Edition není jen přímý port původní hry Mafia na moderní platformy, je to věrný remake, který obohacuje klasiku z roku 2002 v každém směru. A to ať už se bavíme o grafické stránce hry ve vysokém rozlišení 4K, či o originálním hudebním doprovodu s původními nahrávkami, které jsou typické pro dobu organizovaného zločinu v Americe 30. let 20. století.

Konec prázdnin se nestihne. Mafia: Definitive Edition vyjde později

Hry a herní systémy

Fanoušci se mohou těšit také na živoucí filmové předěly, které je budou postupně provázet celým dějem hry. Tommyho poutavý příběh je věrně zachycen a rozšířen a nabízí vhled do postav, do kterých jsme v původní hře jen nakoukli.

Tvůrci se netají také tím, že výrazně vylepšili celkovou hratelnost tohoto legendárního titulu, díky tomu by měl zabavit nováčky i fanoušky staré školy. Lost Heaven bylo značně rozšířeno, přibyly navíc motorky a celá řada dalších vychytávek.

Mafia: Definitive Edition vyjde 25. září na televizní konzoli PlayStation 4, Xbox One a také pro PC. V řadě internetových obchodů je možné již narazit na předobjednávky za 1149 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám