Hlavní obsah

Konkurence iPadu od Packard Bellu se bude prodávat i v bílé barvě

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První tablet společnosti Packard Bell s označením Liberty Tab G100 se bude nově prodávat také v elegantním bílém barevném provedení. Doposud byla k dostání pouze černá a červená barva. Do boje proti iPadu novinka vyráží vyzbrojena operačním systémem Android a delší výdrží na baterii.

Článek

Packard Bell Liberty Tab G100 je vybaven širokoúhlým 10,1palcovým displejem s rozlišením 1280 x 800 obrazových bodů. Novinka je postavena na platformě nVidia Tegra 2 ARM Cortex A9 s taktem 1 GHz. Ten doplňuje 1 GB operační paměti a 16 GB úložného prostoru, který je dále možné rozšířit pomocí paměťových karet typu microSD.

Předností novinky je vestavěný fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů a LED bleskem. Ten totiž dokáže pořizovat velice povedené fotky i videa. Samozřejmě nechybí ani druhá kamera na přední straně pro videohovory.

Foto: Novinky

Packard Bell Liberty Tab G100

Ke komunikaci s okolím tablet od společnosti Packard Bell využívá bezdrátové technologie WiFi a Bluetooth. Nechybí ani konektory USB a HDMI. Packard Bell Liberty Tab G100 je dodáván s operačním systémem Android a na baterii vydrží pracovat až 11 hodin, iPad přitom vydrží o hodinu déle. Výdrž většiny konkurenčních tabletů se pohybuje okolo sedmi až osmi hodin.

Foto: Novinky

Packard Bell Liberty Tab G100

Novinka od společnosti Packard Bell se již prodává v tuzemských obchodech za deset tisíc korun. iPad 2 se v obchodech se stejnou kapacitou paměti prodává o tisícovku dráž.

Reklama

Výběr článků

Načítám