Hlavní obsah

Apple odhalí nové produkty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cupertino

V úterý od 19:00 hodin středoevropského času odstartuje očekávaná velká tiskovka společnosti Apple, na které budou odhaleny nové produkty. Zástupci amerického počítačového gigantu ale zatím úzkostlivě tají, co přesně bude k vidění.

Foto: repro Apple

Pozvánka na slavnostní akci Applu

Článek

Letošní akce nese název „California Streaming“. Tiskovka se bude konat přímo v Apple Parku, který leží v kalifornském Cupertinu.

S ohledem na pandemii koronaviru na akci nebudou žádní návštěvníci ani novináři, místo toho bude americký počítačový gigant celou slavnostní akci streamovat on-line. Novinky.cz budou celou akci přenášet živě a přinesou informace o všech představených novinkách formou on-line reportáže.

Nové iPhony nabídnou internet a volání přes satelit

Mobil

Z letošní neutrální pozvánky se ale nedá příliš odhadnout, o čem se vlastně bude mluvit. Zachycuje svítící logo Applu umístěné patrně před nějakým kalifornským pohořím a jezerem.

V minulosti se zpravidla na zářiových akcích ukazovaly nové iPhony. Loni nicméně udělal Apple výjimku, na této tiskovce nepadlo o jablečných telefonech ani slovo. Místo toho věnoval šéf Applu Tim Cook veškerý vymezený čas pouze chytrým hodinkám a tabletům.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám