Hlavní obsah

Email od Seznamu dostal papírovou podobu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz přidala do svého Emailu nový vzhled, který se podobá klasickému dopisnímu papíru. Novinka kromě povedeného designu poskytne také snazší práci s přílohami a dalšími funkcemi poštovní schránky. Upozornil na to produktový manažer Seznam.cz Emailu David Finger.

Foto: Seznam.cz

Papírová podoba Seznam.cz Emailu

Článek

Papírový vzhled je velice jednoduchý a hlavně působí přehledným dojmem. Je volitelný – tzn. uživatel si může nechat stávající, nebo si přepnout na nový vzhled. Pokud mu ten papírový nebude vyhovovat, může se zase vrátit k předchozímu.

Foto: Seznam.cz

Všechny přílohy se zobrazují v náhledu.

„Uživatelům, kteří se pro tento vzhled rozhodnou, se výrazně zjednoduší práce s elektronickou poštou. I když jim zůstanou zachovaná veškerá nastavení, budou moci pracovat jen se základními funkcemi e-mailu – tedy psaní a čtení zpráv, včetně rychlých odpovědí a přeposlání. Odpadne řazení zpráv, štítkování, filtrování nebo třeba složitější nastavení,“ vypočítává Finger.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

„Novinkou je také práce s přílohami. Ty se uživatelům zobrazí ve velkém náhledu přímo pod příchozí zprávou. Zároveň mohou s přílohami libovolně otáčet tak, aby jejich čtení bylo co možná nejpohodlnější,“ doplnil produktový manažer Seznam.cz Emailu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám