Hlavní obsah

Zeman se v Lánech sešel s Babišem. Hrad zveřejnil fotku s vánočkami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Prezident Miloš Zeman v neděli na zámku v Lánech přijal bývalého premiéra a kandidáta na prezidentskou funkci Andreje Babiše (ANO). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Foto: Jiří Ovčáček/Twitter

Setkání prezidenta Miloše Zemana a Andreje Babiše v Lánech

Článek

Politici se sešli po necelém měsíci a půl. Ovčáček na Twitteru jen publikoval snímky obou politiků s vánočkami, k obsahu schůzky nic. Na dotaz Novinek neodpověděl.

Babiš ČTK ke schůzce pouze napsal, že Zemanovi popřál k Vánocům a předal mu vánočku z průhonické Pumpy.

Zeman pak v rozhovoru pro Radiožurnál uvedl, že spolu mluvili o programu a o kampani. Dodal, že schůzky s dalšími prezidentskými kandidáty už nechystá.

Ani po poslední schůzce, jež se uskutečnila 30. října, nechtěl Zeman ani Babiš témata jednání odhalit. Babiš ale následně večer oznámil kandidaturu na prezidenta, ačkoli měl v plánu rozhodnutí zveřejnit až o den později na tiskové konferenci.

Posléze novinářům Babiš řekl, že Zeman byl rád, že se rozhodl ucházet se o post hlavy státu. Už v červenci v televizi CNN Prima News Zeman uvedl, že by ve volbě nové hlavy státu podporoval odborového předáka Josefa Středulu a právě Babiše.

Dělejte si s tím, co chcete. Babišovi se na cestě rozbil obytňák

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám