Hlavní obsah

Zeman přijme Babiše v Lánech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident Miloš Zeman přivítá v pátek na zámku v Lánech premiéra Andreje Babiše (ANO). Ve čtvrtek to uvedl mluvčí hlavy státu Jiří Ovčáček, podle něhož budou politici řešit aktuální dění. V pátek prezident také dostane druhou dávku očkování.

Foto: Twitter/Jiří Ovčáček

Prezident Miloš Zeman a premiér Andrej Babiš při novoročním obědě

Článek

Dá se tak očekávat, že spolu budou jednat například o vývoji epidemie koronaviru v České republice a o jejím dalším řešení. Zabývat se nepochybně budou i výsledky čtvrtečního jednání Sněmovny o nouzovém stavu.

Tématem by mohlo být i očkování. Zeman v pátek v Ústřední vojenské nemocnici dostane druhou dávku vakcíny proti koronaviru. První mu aplikovali na stejném místě 20. ledna. Tehdy Zeman očkování spojil s pravidelnou lékařskou prohlídkou a ve vojenské nemocnici zůstal od středy do pátku.

Zeman si při projevu mezi prezidenty V4 sundával roušku

Domácí

Babiš se setkal se Zemanem v lednu dvakrát, a to na tradičním novoročním obědě na začátku ledna a o necelé dva týdny později při příležitosti jednání poradního týmu prezidenta.

Kdo nepodpoří nouzový stav, je zodpovědný za mrtvé, řekl Babiš. Opozice to odmítá

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám