Hlavní obsah

Závod o Hrad na Stream.cz: Bobošíková za volantem rallye vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál internetové televize Stream.cz, který ukazuje prezidentské kandidáty v netradičním světle, pokračuje dílem s Janou Bobošíkovou. Bývalá televizní moderátorka, která se už při minulé volbě ucházela o prezidentské křeslo coby kandidátka komunistů, na natáčení dorazila v závodním autě na rallye. Pak se ale začaly dít věci, které rozhodně ve scénáři nebyly.

Foto: archiv, Právo

Jana Bobošíková

Článek

Jana Bobošíková v zapůjčeném závodním citroënu brázdí terén na břehu Vltavy a moderátor Pavel Zuna na místě spolujezdce vyzvídá, jak se k takovému nezvyklému sportu vůbec dostala. Všechno jde jako po drátku, ale pouze do okamžiku, kdy začne silně zapáchat motor. Pak natáčení začne nabírat zcela neočekávaný směr. Místo poklidného odpoledne se začnou vršit další problémy s autem, které Zuna s Bobošíkovou, bývalí kolegové z České televize, musí na místě vyřešit.

„Na tohle natáčení ani Jana, ani já asi jen tak nezapomeneme,“ říká Pavel Zuna. „Nestává se často, že by se před kamerou pokazilo tolik věcí během tak krátké doby. Aspoň jsme přivezli opravdu netradiční materiál, který spíš než předvolební rozhovor s kandidátem připomíná dovednostní reality show.“

Ostatně, co se všechno přihodilo, můžete vidět ve videu ZDE.

Závod o Hrad je produkčně nejnáročnější pořad Stream.cz v tomto roce. Redakce oslovila všechny prezidentské kandidáty s jedinou podmínkou, aby si vybrali libovolnou sportovní aktivitu, kterou by předvedli před kamerou. Ve hře byly i šipky, šachy či bowling. Premiéra je vždy každé pondělí.

Předchozí díly, ve kterých například Jiří Dienstbier hraje s Pavlem Zunou fotbal nebo Přemysl Sobotka tenis, můžete vidět ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám