Hlavní obsah

Nejmladší finalistkou SuperStar je Klára Zaňková

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z čtvrtého semifinále postoupili do závěrečného druhého ročníku Soutěže Česko hledá SuperStar Petr Bende a jako druhá s 23 procenty hlasů Klára Zaňková. Ta je dosud nejmladší finalistkou soutěže, je jí teprve šestnáct let a kráčí ve stopách své starší sestry Veroniky.

Článek

O sestře však Klára mluvit nechce. Důvod je prostý: "Protože ji mám strašně ráda, ale nechci, aby nás pořád spojovaly. Ona má svou kariéru a každé takové spojení škodí jí i mně. Nerada bych jí ublížila."

Letos se většinou prosazují starší interpreti, což Zaňková chápe: Pro diváky přitažlivější vidět vyzrálého člověka, který je zkušenější, má něco za sebou a celkově, i myšlenkově, je vyzrálejší." Sama však věk nepovažuje za handicap a věří, že rozhodující jsou stále pěvecké výkony. Plyne to i ze slov, jimiž komentovala svůj postup do finále: "Doufám, že je to proto, jak jsem zazpívala a jak jsem působila. V podmínkách, jaké tam byly a při obrovské nervozitě, kterou jsem cítila, jsem, myslím, podala dobrý výkon."

Zaňková se také domnívá, že i letošní ročník nabídl zajímavé interprety: "Podle mě tam osobnosti jsou, třeba Adam Valášek, který mě svým humorem úplně uchvátil. Skvělý člověk je i Matouš Kubáček, jenž také nezkazí žádnou legraci. Podle mě by se to ale s hledáním osobností nemělo tak přehánět, protože to některé soutěžící nutí k tomu, aby se chovali nepřirozeně, jako komici a srandovní blbečkové. Je mi sympatičtější, když člověk není extra osobnost, ale umí dobře zpívat. A takoví lidé v soutěži jsou."

Soutěži Česko hledá SuperStar se podrobně věnuje sobotní příloha Práva Styl, kde budou otištěny i rozhovory s postupujícími i přehled dalších semifinalistů.

Anketa

Dali jste hlas Kláře Zaňkové?
Ano
14,9 %
Ne, hlasoval(a) jsem pro jiné semifinalisty
14,5 %
Ne, nehlasoval(a) jsem
70,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 242 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Veronika Zaňková ze SuperStar vypadla

Desítku finalistů pěvecké vyhledávací soutěže České hledá SuperStar musela v neděli opustit devatenáctiletá Veronika Zaňková z Lična. Rozhodli o tom televizní...

Zaňková: SuperStar je konstruována Novou

Devatenáctiletá Veronika Zaňková z východočeského Lična je první z deseti finalistů, která musela soutěž Česko hledá SuperStar opustit. Minulou neděli dostala...

Výběr článků

Načítám