Hlavní obsah

Jako Chuck Norris. Babiš stihl během vlastního projevu tweetovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš (ANO) ve středu ve Sněmovně kritizoval kabinet premiéra Petra Fialy (ODS), který předstoupil před poslance s žádostí o vyslovení důvěry. Babiš nejenže dokázal tepat nově vzniklý kabinet a vzpomínat na dobu, kdy z pozice premiéra řídil stát jako firmu, ale i posílat příspěvek na sociální sítě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Andrej Babiš (ANO) ve Sněmovně.

Článek

A tak zatímco přítomní ministři a poslanci hodinu a půl poslouchali místy zmatečné vystoupení politika, který Sněmovnu opakovaně označoval za žvanírnu, Babiš ve stejné době publikoval na Twitteru.

„Hnutí ANO nebude hlasovat pro důvěru nové vlády. Skutečně nemůžeme podpořit vládu, která záměrně klame občany, slibuje to, co nemůže splnit, a místo konkrétních řešení nabízí otřepané fráze a nic neříkající floskule,“ sdělil veřejnosti v době, kdy od řečnického pultíku pronášel kritiku Fialova kabinetu.

Další vlna příspěvků Babišových příspěvků se na Twitteru a Facebooku objevila po skončení projevu. Zda byl úvodní tweet důsledkem špatného odhadu délky vystoupení, nebo se správci Babišových sociálních sítí uklikli, není jasné.

Projev dítěte, jemuž rozkopali hračky. Jenom plivá kolem sebe. Koalice glosuje Babišův projev

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám