Hlavní obsah

Dominik Feri shodil své legendární afro

Bývalý poslanec Dominik Feri, který rezignoval na svůj post po nařčení z několika sexuálních napadení, radikálně změnil svůj účes. Ostříhal své afro, se kterým spojil svou politickou značku. Novou vizáží se pochlubil nejbližším přátelům na svém instagramovém účtu.

Foto: Novinky

Dominik Feri

Článek

Bývalý poslanec nepřipisuje změně účesu zvláštní význam. „Zkrátka jsem se ostříhal na léto. Žádná symbolika v tom není,“ uvedl pro Novinky.cz.

Nezaměnitelné afro ale bylo neodmyslitelně spojeno s jeho politickou kariérou a s působením Feriho na sociálních sítích. Jeho instagramový účet choco:afro sleduje přes milion převážně mladých lidí.

Bývalý poslanec za TOP 09 v pondělí dopisem rezignoval na svůj post poté, co Deník N a A2larm přinesly svědectví dívek, na kterých se měl Feri dopustit sexuálního násilí. Feri obvinění odmítá, přiznal však, že se k ženám choval nevhodně. Proti obviněním se dle svých slov hodlá bránit soudní cestou, kauzu mezitím začala řešit policie.

Feriho kauzu začala řešit policie, hlásit se mohou další případné oběti

Krimi

Už na konci minulého týdne Feri opustil i TOP 09. Vyzvalo ho k tomu předsednictvo strany.

„Obvinění a jednání, které mu je připisováno, považujeme za neakceptovatelné nejenom pro veřejné činitele, ale také pro kohokoliv jiného,“ uvedlo v prohlášení předsednictvo TOP 09.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám