Hlavní obsah

Singapore Airlines jsou nejlepšími aerolinkami světa, rozhodli cestovatelé

Novinky, mšv

Společnost Singapore Airlines byla zvolena nejlepšími aeroliniemi na světě. V cenách portálu TripAdvisor o tom na základě hodnocení rozhodli sami uživatelé. Loni se ceny v kategorii Nejlepší aerolinie udělovaly poprvé a vyhrál je arabský přepravce Emirates.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podobně jako v ostatních kategoriích i v této je vítěz vybrán na základě algoritmu, který vypočítá umístění podle uživatelských hodnocení a recenzí. U vítězných Singapore Airlines si cestovatelé pochvalovali jak skvělou první třídu, tak tu ekonomickou. Společnost si obvykle vede dobře i v každoročním žebříčku vyhlašovaném portálem Skytrax, který se zabývá hodnocením aerolinií a letišť.

V cenách portálu TripAdvisor Traveler’s Choice se na druhé místo dostala společnost Air New Zealand, třetí příčku obsadily loni vítězné aerolinky Emirates. Kategorie je dále rozdělena například na nejlepší velké evropské přepravce, kde zvítězila britská společnost Virgin Atlantic Airways, nebo na nejlepší nízkonákladové společnosti, kde jsou jedničkou rovněž britské aerolinky Jet2.

Nejlepší destinací je Paříž

Ceny Traveler’s Choice mají i spoustu dalších kategorií. Nedávno byla vyhlášena Nejlepší destinace, kde zvítězila Paříž. Špatně si v žebříčku ovšem nevedla ani Praha, která obsadila sedmou příčku. [celá zpráva]

Pravidelně se vyhlašují také nejlepší světové pláže. Jejich žebříček byl zveřejněn v únoru a jedničkou se stala Grace Bay v karibském souostroví Turks a Caicos. [celá zpráva]

Jako první byly letos ovšem vyhlášeny hotely. Nejlepším se stal Viroth’s Hotel v kambodžském Siem Reapu. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám