Hlavní obsah

Posádka ji odmítla pustit na toaletu, tak se vymočila na podlahu letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krušné chvíle prožila na palubě letadla společnosti Spirit Airlines nejmenovaná cestující. Tu údajně posádka odmítla při čekání na letištní ploše pustit na toaletu a žena svou potřebu ulevit si nedokázala už déle držet a vymočila se na podlahu. Video z incidentu koluje v posledních dnech na internetu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Není jasné, kde přesně k situaci došlo, ani jakou linku letadlo obsluhovalo. Video nicméně zachycuje pasažérku, jak dřepí v rohu s částečně staženými kalhotami a dohaduje se s posádkou. „Potřebuju už dvě hodiny čůrat. Nemůžete mi říkat, že nesmím. Zavřeli jste dveře, letadlo stojí. Už to nedokážu udržet,“ říká žena na záběrech, které se poprvé objevily na specializovaném webu o letectví Airlive.

Podle Independentu byla cestující upozorněna na to, že ji natáčejí. Ženě to však bylo jedno a opáčila tím, že na ni klidně mohou vydat zatykač. „I zatknutí je lepší než tohle,“ konstatovala. Další z pasažérů ženě vzkázal, že by měla pít více vody, protože její moč příšerně zapáchá.

Aerolinky Spirit se k incidentu zatím nevyjádřily.

Nejde o první případ, kdy cestující močili přímo na palubě. V několika případech tak činili v opilosti. V červnu se například jistý pasažér vyprazdňoval v letadle India Airlines, které mířilo do Dillí. Jiný muž cestující z Dillí do New Yorku zase při hádce pomočil spolupasažéra.

Cestujícího zatkli poté, co se měl vyprázdnit na podlahu letadla

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám