Hlavní obsah

Cestujícího zatkli poté, co se měl vyprázdnit na podlahu letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestující společnosti Air India skončil v poutech poté, co při nedávném letu pomočil a pokálel podlahu letadla. Podle serveru Independent jde už o několikátý podobný případ, kdy se značně opilí lidé přestanou ovládat a vykonávají potřebu na palubě.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u Air India (ilustrační foto).

Článek

K incidentu došlo na nedělní lince Air India z Bombaje do Dillí. Problémový cestující byl později identifikován jako 40letý Ram Singh. Independent uvádí, že měl v řadě devět provádět defekaci, mimo jiné kolem sebe také plival.

Slovní varování posádky nezabralo, a tak si pilot k přistání vyžádal asistenci ostrahy. „Situace rozrušila řadu cestujících na palubě letadla,“ uvedl kapitán.

Po přistání v Dillí si pro muže přišla policie a odvedla ho do vazby. Byl obviněn z obscénního a nevhodného chování na veřejnosti a z opilosti. „Nenaplival na žádného jiného pasažéra ani nikoho nepomočil. Spáchal tyto delikty na jiných místech v letadle,“ uvedl zástupce policejního vyšetřovatele Devesh Kumar Mahla pro list Times of India.

Jak Independent uvedl, nejde o první podobný případ. V dubnu byl jiný Ind zatčen poté, co měl na palubě letadla American Airlines pomočit spolucestující kvůli hádce. V lednu zase opilý muž u Air India pomočil postarší pasažérku. Indický úřad pro civilní letectví za to uložil peněžitý trest dopravci a kapitán letu byl suspendován.

Pasažérka se v letadle před startem z Mnichova svlékla do naha a kousla zasahujícího policistu

Cestování

Reklama

Související témata:
Air India

Výběr článků

Načítám