Hlavní obsah

Poprvé letěl letadlem. Opil se, navrhoval sex letušce a pak skončil v poutech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na svůj vůbec první let letadlem už asi nikdy nezapomene 37letý Američan James Warren Finnister. Během cesty z Kentucky na Floridu se totiž opil a choval se nevhodně, když vedoucí letušce navrhl, aby s ním vstoupila do mílového klubu, což je slang pro sex v oblacích. Po přistání si muže převzala policie.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti Spirit Airlines.

Článek

K inkriminovanému letu došlo minulou sobotu. Finnister měl kromě nemravných návrhů osahávat ještě další z letušek, která incident nahlásila nadřízenému pracovníkovi. S odvoláním na soudní dokumenty o tom informuje server Independent.

V nich se dále uvádí, že muž odmítal zůstat usazen na svém místě a neustále se ptal, zda může vstoupit do kokpitu, což personál zneklidnilo. Nakonec si Finnister lehl na podlahu před své sedadlo. Krátce předtím opětovně obtěžoval posádku.

Po přistání byl muž zatčen za to, že se vměšoval mezi posádku a záměrně narušoval její povinnosti. Finnister přiznal, že před svým prvním letem pil alkohol, aby nebyl tolik nervózní, o mílovém klubu prý prohodil pouhý vtip. Na většinu cesty si však nevzpomíná, protože ji měl takřka celou prospat.

Mají vroubek

Letecká společnosti Spirit Airlines, u níž k incidentu došlo, se zatím nevyjádřila. Jde nicméně o aerolinky, u nichž k případům nevhodně se chovajících cestujících či dalším problémům dochází v posledních týdnech častěji.

Koncem loňského roku si dopravce utrhl ostudu, když kdosi z personálu usadil šestiletého chlapce se zaplaceným doprovodem do špatného letadla. Od plánovaného cíle skončil zhruba 250 kilometrů daleko. O případu médiím řekla chlapcova babička.

Invalidní důchodkyně skončily kvůli lidské chybě ve špatném letadle. Zkazilo jim to dovolenou

Cestování

Aerolinky usadily šestiletého chlapce do špatného letadla. Skončil sám 250 kilometrů od cíle

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám