Hlavní obsah

Pasažéry výletní lodi vyděsila voda prosakující skrz strop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestující na výletní lodi společnosti Carnival Cruise prožili značně nepříjemné chvíle. Stropem totiž začala prosakovat voda, která se následně hromadila v chodbě a v kajutách. Ke scénáři jako z Titaniku sice nedošlo, pasažéři si nicméně stěžují, že se jim personál neobtěžoval sdělit příčinu závady. Společnost následně uvedla, že nehodou bylo zasaženo jen malé procento lodi.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Voda začala do chodeb lodi Carnival Radiance prosakovat kvůli prasklému potrubí. To však cestující zprvu netušili, a tak někteří z nich prožili okamžiky hrůzy.

„Naše kajuta byla zaplavená. Jsou to už čtyři hodiny a nikdo za námi nepřišel,“ postěžovala si jedna z cestujících, známá pouze coby Amber, která umístila video potopy na sociální síť TikTok. „Ve dvě ráno nás probudila voda prosakující do našeho pokoje ze stropu. Bylo to absolutně příšerné,“ cituje server Independent pasažérku.

@dawn7877

Our room flooded on carnival cruise radiance. Its been 4 hours and no one has came and spoke to us. Im so 😡 #carnivalcruise #flooded #nohelp

♬ original sound - Amber

Ta nebyla jediná, která na nehodu lodi, tou dobou plující podél kalifornského pobřeží, upozornila. Na Facebooku sdílel video také cestující Ryan McGuyer a doplnil, že měl v kajutě několik centimetrů vody. „Byla to naše první plavba. Děti jsou z ní traumatizované, na žádnou další už nechtějí,“ napsal muž.

Společnost Carnival Cruise později uvedla, že za potopou stálo prasklé potrubí. Dotkla se však jen malé části lodi, zhruba dvou procent. „Personál následně uklidil a závada byla opravena,“ uvedl mluvčí.

Loď Carnival Radiance podstoupila v roce 2020 nákladnou renovaci. Podle Independentu nejčastěji vyráží směrem na Havaj či do Mexika, startovacím bodem bývá právě Kalifornie.

Tříletá plavba kolem světa byla odložena. Zatím nemá loď

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám