Hlavní obsah

Pasažér se pomstil cestující, která mu měla celý let kopat do opěradla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklou pomstu uchystal jeden pasažér ženě, která v letadle seděla za ním a celou dobu mu prý nohama kopala do opěradla jeho sedadla. Muž z odplaty pořídil video a zveřejnil jej na sociálních síti, kde se setkalo s živým ohlasem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dostupné informace naznačují, že se příhoda odehrála minulý měsíc při letu s americkou leteckou společností. „Po celý let kopala do mého sedadla,“ postěžoval si rozhořčený muž na devítisekundovém záznamu.

@maverick_swagger

Am I a D!ck? #fly #travel #luggage #delta #jetblue #airline

♬ original sound - Maverick

Vyplývá z něj, že pasažér si počkal na přistání a dal si velmi záležet, aby z letadla vystupoval těsně za ženou, které se chtěl pomstít. Když pak před ním kráčela uličkou mezi sedadly, opakovaně jí příručním zavazadlem na kolečkách, které tlačil před sebou, najížděl na paty. V druhé ruce držel mobilní telefon a svou akci dokumentoval.

Video vyvolalo debatu, zda reakce pasažéra nebyla nepřiměřená. „Nenašel jste dost odvahy, abyste to urovnal během letu?“ otázal se jeden uživatel. „Proč jste jí to neřekl?“ ptal se další.

Zda se pasažér snažil ženě domluvit, z jeho příspěvku nevyplývá. V každém případě reakcí, které jeho odplatu schvalovaly, byla naprostá většina. „Perfektní“, „Dobrá práce,“ „Zachoval bych se stejně“ nebo „Děkuji, příště to udělám taky,“ předháněli se diskutující, kteří počínání pomstychtivého pasažéra podpořili.

Anketa

Pomstili byste se neukázněné spolucestující podobným způsobem?
Určitě, dostala, co si zasloužila.
56,4 %
Schvaluji to, ale sám/sama bych to neudělal/a.
3,9 %
Ne, neudělal/a bych nic.
1,8 %
Situaci bych řešil/a civilizovaně a okamžitě napřed s danou osobou, popřípadě s palubní posádkou.
37,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 42015 čtenářů.

Piloti letadla se 153 lidmi na palubě si ve vzduchu zdřímli

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám