Hlavní obsah

Opilý muž se pokoušel pomočit cestující v letadle. Ta pak nemohla ze stresu usnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmenovaná pasažérka společnosti Emirates tvrdí, že její nedávný let byl absolutně pokažen kvůli jinému cestujícímu. Evidentně opilý muž ženu sedící v business class obtěžoval a tvrdil, že mu obsadila jeho sedadlo. Při třetí konfrontaci si začal rozepínat kalhoty a údajně chtěl pasažérku pomočit, odehnat ho musel její manžel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena cestovala se svým manželem z Dubaje do Sydney. Aby si oba mohli během dlouhé cesty odpočinout, zaplatila cestující za business class 108 tisíci leteckými mílemi. Klidný zážitek jim ovšem narušil muž z poněkud hlučné skupinky cestujících, který už prý předtím namočil na vlastní sedadlo, informuje Daily Telegraph.

„Tento muž absolutně zničil naši cestu v business class, nemohla jsem se ani vyspat, protože jsem se bála, že když zavřu oči, přijde zpátky a uleví si na mě,“ cituje server Independent nejmenovanou ženu. Ta s posádkou hned na místě vyplnila stížnost s tím, že se zákaznická podpora Emirates ozve.

Cestující nakonec aerolinku kontaktovala sama. „Požadovala jsem upgrade do business class při zpáteční cestě nebo přičtení 108 tisíc leteckých mil. To odmítli a místo toho mi dali 20 tisíc mil jako gesto dobré vůle. Vzhledem k tomu, co se stalo, mi to nepřijde jako adekvátní kompenzace,“ postěžovala si pasažérka.

Mluvčí aerolinek pro server Independent uvedl, že mu je líto, jaký zážitek nejmenovaná žena prožila. „V Emirates bereme bezpečnost cestujících velmi vážně a naše zákaznická podpora je s klientkou v kontaktu, aby vše vyřešila.“ Pasažérka měla nakonec dostat 60 tisíc leteckých mil, což jí však stále přijde nedostačující.

Po třech hodinách ve vzduchu skončili na výchozím letišti. Kvůli neukázněnému cestujícímu

Cestování

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám