Hlavní obsah

Muž v letadle osahával cestující. Svedl to na turbulence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný zážitek prožila v letadle United Airlines jedna z cestujících. Poté, co se vzbudila z krátkého šlofíku, zjistila, že jí pasažér na vedlejším sedadle sahá na prso. Muž se následně sám nahlásil posádce a omluvil se, vyšetřovatelům ovšem řekl, že do ženy omylem šťouchl kvůli turbulencím.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti United Airlines.

Článek

K incidentu došlo už loni na Štědrý den při letu z Las Vegas do Washingtonu, nyní se však záležitostí začalo zabývat FBI, uvádí server Independent. Šestadvacetiletý Ivan Lopez Jr. čelí obvinění ze sexuálního obtěžování a v případě, že mu bude vina prokázána, může jít až na dva roky do vězení.

Cestující United Airlines, která nebyla jmenována, tvrdí, že po probuzení zjistila, jak jí Lopez sahá na pravé prso. Vyšetřovatelům žena sdělila, že tak činil zhruba deset sekund a rozhodně nešlo o náhodu, jak se snažil muž následně tvrdit.

Lopez se šel navíc sám přiznat členovi posádky poté, co na něj žena zakřičela, ať od ní jde pryč. Konkrétně měl říct, že sexuálně napadl pasažérku, která vedle něj seděla. Stevard proto muže přemístil o několik řad na jiné sedadlo, aby už nebyl v blízkosti poškozené cestující.

Muž se za své jednání omluvil, ale vyšetřovatelům řekl, že se snažil upoutat ženinu pozornost, údajně ji šťouchal do pravého ramene. Chtěl se jí totiž zeptat, co poslouchá za hudbu, kterou slyšel ze sluchátek. Šťouchnutí do prsa pak mělo být dílem náhody, respektive turbulencí.

Transatlantický let trval kvůli cestující bez roušky jen necelé dvě hodiny

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám