Hlavní obsah

Londýnské vyhlídkové kolo se pyšní unikátním barem

Jednu z londýnských dominant mohou návštěvníci poznat z nové perspektivy. Od čtvrtého června na vyhlídkovém kole London Eye funguje bar, který kromě nápojů nabízí především výhledy na centrum britské metropole. Místo v podniku je třeba předem rezervovat, projížďka trvá půl hodiny.

Foto: Profimedia.cz

Vyhlídkové kolo London Eye

Článek

Bar, nacházející se v jedné z kabin kola, bude fungovat přes celé léto, ale jen během pátků, sobot a neděl, uvádí server Mirror. Místo je však nutné rezervovat předem, k dispozici je vždy půlhodinový blok, což je doba, během níž se London Eye otočí. Minimum jsou dvě, maximum pět osob.

Vstupenky do baru začínají na 55 librách, tedy 1600 korunách. Tato cena zahrnuje kromě samotné jízdy dva nápoje na osobu, přičemž málokoho v Británii asi překvapí, že se podává zejména gin.

„Jsme nadšeni, že můžeme během léta všechny přivítat v jednom z nejvýše položených a nejintimnějších londýnských barů. Kabina nabídne velmi unikátní zážitek, při němž se budete moci kochat ikonickými výhledy a v pohodlí britského pubu,“ uvedl Sunny Jouhal, generální manažer London Eye.

Vyhlídkové kolo bylo kvůli koronaviru na dlouhé měsíce pozastaveno. Nyní už standardně funguje. Češi mají nicméně vstup do Británie ztížený povinnou desetidenní karanténou a testy.

Londýnské královské zahrady se rozzáří oslnivými barvami

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám