Hlavní obsah

Hotel odmítl ubytovat hosta a vrátit mu peníze. K pomstě stačila lihovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmenovaný host se pomstil hotelu poté, co ho v něm odmítli ubytovat a následně mu vrátit peníze. Muž z amerického státu Montana ale nakonec refundaci vymohl lstí. Stoupl si totiž před vchod hotelu s cedulí, na kterou napsal dotaz, zda je zařízení prolezlé štěnicemi. Situací se nejprve zabývala policie, host se ale nakonec domohl svého.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž dorazil do hotelu ve chvíli, kdy vyčkával na vydání nových dokladů. Společně s prošlým pasem a řidičským průkazem však ukázal také dočasné papírové verze, to mu však nejmenovaný hotel odmítl uznat, ačkoli se host prokázal i jménem na kreditní kartě. S odkazem na web View From The Wing o tom informuje server Independent.

Kromě toho, že se host nemohl ubytovat, se také dozvěděl, že mu hotel za jeho neuskutečněný pobyt nevrátí peníze. Znechucený muž si našel jiné přespání, vrátil se však následujícího dne a pokoušel se situaci znovu řešit. Opět neúspěšně.

Motoristé kvůli ceduli zastavovali

Muž se proto vypravil do supermarketu, kde si koupil velkou ceduli a lihový fix. Na ceduli poté napsal otázku, zda je hotel prolezlý štěnicemi, a stoupl si nedaleko ubikace.

„Udělal jsem to ve 2:45 odpoledne, před obvyklou dobou check-inu. Byl velmi rušný letní den. Neuplynulo ani 60 sekund a motoristé začali zpomalovat, troubili, dívali se na nápis a zajížděli na hotelové parkoviště. Někteří se zastavili a ptali se, zda jsou v hotelu skutečně štěnice,“ cituje muže server Independent.

Za krátkou chvíli vyběhla z hotelu zaměstnankyně, která muži odmítla pobyt refundovat. Po krátké konverzaci se vrátila dovnitř, nato dorazila na místo tři policejní auta. Po hodině ale zase odjela a host zůstal stát na ulici další hodinu. Nakonec mu byla refundace za neuskutečněný pobyt přiznána.

Z pronajatého ubytování si udělali noční klub. Divoký večírek zatrhla až majitelka

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám