Hlavní obsah

Kam za nejhezčími holkami na pláži? Žebříček vede Bondi Beach nebo Ipanema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sluneční brýle jsou nutným společníkem pro pobyt na jedné z následujících pláží. Bez nich vám totiž oči vypadnou z důlků – na tyhle pláže se sjíždějí krasavice snad z celého světa – potkáte tady exotické mulatky i vnadné blondýnky. Přečtěte si přehled sexy pláží, kde v letním žáru rozhodně neusnete!

Foto: Masausturesimleri.info

Nejkrásnější dívky na plážích? Odborníci mluví o Bondi Beach, thajském Phi Phi nebo Španělsku.

Článek

To, co z „obyčejné“ pláže udělá naprostý skvost, jsou dívky, které se po horkém písku procházejí. Některé pláže jsou opálenými krasavicemi doslova obsypané – znáte je?

Bondi Beach – vysoká koncentrace sexappealu

Nádherné dívky v bikinách se procházejí třeba na australské Bondi Beach, jedné z nejkrásnějších pláží světa. Svého věhlasu dosáhla mimo jiné právě proto, že bílý písek není zdaleka to jediné, co zde většina cizinců obdivuje. Jde o nejoblíbenější pláž v Sydney, takže velkého soukromí se tady nedočkáte – procento kolemjdoucích krásek se ovšem prudce zvyšuje.

Foto: archiv ESO travel

V Thajsku je krásných žen opravdu dost – zvlášť když se sem rozjedou české miss.

Docela jiná dobrodružství vás čekají v exotickém Thajsku. Z hlediska koncentrace sexy holek je často zmiňovaná pláž na ostrově Phi Phi – ta, kde se točil slavný film „Pláž“ s Leonardem DiCapriem. A právě sem míří tisíce fanynek tohoto hollywoodského herce. Okolní prales hučí stovkami cizokrajných zvuků, moře omývá bílé břehy a vy můžete ze soukromého bungalovu podnikat odvážné lovecké výpravy.

„Nahoře bez“ v Barceloně: Do očí se mi dívej!

Zatímco v Thajsku by se mohla slečna bez horního dílu plavek dostat i do vězení, na plážích Barcelony ve Španělsku si vyslouží maximálně pochvalné hvízdání. Opalování „nahoře bez“ je pro Španělsko příznačné a na plážích kolem Barcelony (např. Barcelonetta) se to krásnými dívkami s minimalistickým vztahem k oblečení doslova hemží. Dejte si ale pozor na případnou konverzaci – dívat se tady dámě do očí je mnohdy nadlidský výkon.

Těm nejlepším nuda plážím jsme věnovali samostatný článek: Nejzajímavější pláže pro opalování nahoře bez.

Foto: waylett21

Na australské Bondi beach bývá sice dosela plno, krásných dívek je tady ale většina.

Brazilská Ipanema: Tam, kde vynalezli tanga

Jen pro silné povahy pak jsou brazilské pláže. Slavné Copacabaně šlape na paty klidnější pláž Ipanema – na obou plážích není nouze o nevinné vodní hrátky koček v bikinách, opalující se modelky v posledních hitech plavkové sezóny a hlavně – o tanga. Právě tenhle typ plavek má svůj původ právě na Ipanemě – ne náhodou znamená jméno Ipanema „Nebezpečná pláž“.

Erotikou nabitou Brazílii si vychutnáte hlavně během karnevalu v Riu – více se dočtete v článku Nahá těla, hříšná samba – nejslavnější karneval planety se blíží

O nic bezpečněji to ale nevypadá ani na floridské South Beach v Miami. Pláž, kde se ročně nafotí milióny módních fotek, je domácím hřištěm tisíců modelek, které právě v Miami pracují. Po plážích se tady procházejí celebrity, točí se tady filmy i reklamy a žije to tu celou noc. Dovolená na South Beach patří k tomu nejlepšímu, co můžete svým očím dopřát.

Foto: ESO travel

V Brazílii jsou krásky na plážích samozřejmostí.

Jen pro dospělé: resorty pro nevázané dobrodružství

Pokud vám oční kochání nestačí, zauvažujte o některém z tzv. dospěláckých resortů. Najdete je třeba na Jamajce, v Mexiku, na Dominikánské republice nebo na Kanárech. O co jde? V těchto resortech se obvykle chodí bez oblečení, jsou tady k dispozici nejrůznější druhy služeb jako erotické masáže a co je nejdůležitější – většina lidí sem jede s jediným záměrem – užít si!

Čtěte dále, aktuálně vyšlo:

Přečtěte si i o Bahamách, aktivní dovolené v Mexiku nebo o slavných památkách, které jsou zadarmo. Přehled všech článků najdete na hlavní stránce rubriky

Inzertní sdělení: Vydejte se na nejvíce sexy pláže!

Cestovní kancelář ESO travel, specialista na Asii, Severní, Jižní a střední Ameriku, Tichomoří a Afriku vybírá z nabídky pobytových zájezdů:

Vydejte se do modelkami obsypaného Miami, kde se na oblečení nehledí a kde to žije až do noci! Okuste divoký životní styl hollywoodských hvězd!

Jeďte objevit přírodní krásy ostrova Phi Phi, poklad v azurovém moři, kde se po filmových plážích procházejí nejkrásnější dívky z celého Thajska!

Kam jinam jet za krásnými dívkami než do erotikou pulsujícího Ria de Janeira? Prozkoumejte pláže, kde vznikly plavky „tanga“ a kde se opalují snědé Brazilky!

Autor: Viola Kratochvílová & Tomáš Cikán

Anketa

Dáváte přednost pláži, nebo hotelovému bazénu?
Jednoznačně pláži!
84,7 %
Spíše bazénu.
4,7 %
Střídám to.
10,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2721 čtenářů.

Pro plážové fanatiky:

Je pláž tím místem, kdy byste chtěli strávit zbytek života? Pak pro vás máme několik témat, které byste rozhodně měli prostudovat!

Ostrovy na prodej

Víte, že koupit si ostrov vyjde zhruba stejně draho jako koupit si byt v Praze? Samozřejmě záleží na lokalitě – karibské ostrůvky nebo perly ve Středozemním moři cenově odpovídají spíš celým pražským čtvrtím. Více se o ostrovech na prodej dočtete v článku Kupte si vlastní ostrov, někdy je levnější než byt v Praze

Plážové party

Jak se vybavit na plážovou party a kam vyrazit za těmi nejlepšími? Přemýšlet byste měli o výletu do Thajska nebo na party ostrov Ibiza, pořádnou porci zábavy ale nabízejí i ryze exotické destinace jako Kuba, Mexiko nebo Brazílie. Podrobnosti hledejte v článku Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa

Nejkrásnější pláže

Asi nikdy se nepodaří s konečnou platností určit, která pláž je ta opravdu nejkrásnější. Kdybychom ale měli tuhle cenu udělit co nejobjektivněji, velkou šanci by měla Dominikánská republika. Právě její pláže totiž UNESCO zvolilo za ty nejkrásnější. Zárukou čistoty pláže je potom takzvaná Modrá vlajka. 

Související články

Výběr článků

Načítám