Hlavní obsah

To je paráda! Takhle vypadá glamping v helikoptérách!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli většina z nás má helikoptéry spojené s lecjakou představou, pohodlí a luxus to obvykle nejsou. A přesto právě takové atributy mají příbytky určené k přenocování, které designéři z kalifornské společnosti Mega Remodeling vytvářejí právě z helikoptér. Jsou určené ke glampingu ve velmi luxusních podmínkách. Designéři zveřejnili vizualizace různých typů, které by měly vbrzku vytvořit celý resort.

Foto: Profimedia.cz

Resort zcela nového typu má být otevřen v první čtvrtině příštího roku.

Článek

Slova dovolená a vrtulník dohromady úplně nejdou. Snad leda, že by dovolená probíhala v nějakém odlehlém místě, které je přístupné pouze vrtulníkem.

Autoři projektu nově vznikajícího resortu v Kalifornii to nicméně vzali z úplně jiného konce. Helikoptéra tu neslouží jako dopravní prostředek, ale jako místo ubytování. Ovšem ne jen tak ledajakého, jak název resortu Helicopter Glamping napovídá.

Glamping - pro připomenutí - je styl kempování, který ovšem kromě dobrodružství nocování v přírodě nabízí zároveň veškerý komfort a pohodlí, na něž jsou nároční zákazníci zvyklí v hotelu, a to vše v luxusním provedení.

V tomto konkrétním případě jde tedy o přespávání v příbytcích vytvořených přestavěním skutečných helikoptér.

„Vytváříme a vybavujeme každou jednotku těmi nejkvalitnějšími materiály a vybavením, abychom našim zákazníkům zajistili co nejpohodlnější a nejpříjemnější pobyt. Ať už hledáte jedinečnou dovolenou venku nebo romantický útěk z města, pro každého máme něco. Pojďte prozkoumat svět Helicopter Glampingu,“ vyzývají autoři projektu.

První příbytky už vznikají a designéři zveřejnili vizualizace toho, jak budou jednotlivé obytné jednotky vypadat. Resort by měl být otevřen v okolí města Joshua Tree v prvním kvartále roku 2024.

Tichý bzukot a vůně úlu. Tak vypadá bydlení se včelami v jednom domě

Tipy a trendy

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám