Hlavní obsah

Sušenky jako interiérový dekorativní prvek

Novinky, tnk

Pokud hledáte inspiraci na doplňky, které vám zlepší náladu během zimních chladných dní, zkuste v interiéru uplatnit kousky ve tvaru sušenek. Nevšední dekorace poslouží jako osvětlení, ohřívač čaje nebo hřejivé polštářky. Tyto kousky se hodí hlavně do pokojů dětí a dospívajících.

Foto: Yellow Octopus (2x)

Ohřívač na nápoje je originálním kouskem do kanceláří.

Článek

Efektním kouskem, který bezesporu pobaví, je ohřívač na šálek s čajem. Nápoj vám tak vydrží déle teplý, navíc budete mít na pracovním stole originální dekoraci.

Zábavnými dekoracemi jsou i bločky ve tvaru sušenek, vykrajovátka nebo podtácky s tímto motivem.

Foto: Yellow Octopus

Vykrajovátko na těsto inspirované sušenkou se stane nápaditým pomocníkem pro vánoční pečení.

Nápaditými kousky jsou i polštáře ve tvaru sušenek. Ty dodají na zajímavosti všem fádně a nudně zařízeným dětským pokojům. Kombinovat je můžete s polštáři inspirovanými donuty, které jsou v poslední době v kurzu.

Foto: DaWanda

Na rozměrnější sušence si můžete podle potřeb odpočinout.

Tyto dekorace ale zpestří i interiéry babiček, které chtějí pro svá vnoučata vytvořit vlídné prostředí u sebe doma. Prostor s těmito doplňky totiž bude mít pohádkového ducha, což děti rozhodně ocení.

Foto: Monsterzeug

Polštářky inspirované sušenkami zútulní neosobní a strohé interiéry.

Tvar sušenek může mít i osvětlení. Jde zpravidla o dekorativní a náladové světlo, které má jen zpříjemnit atmosféru a dodat interiéru hřejivý dojem.

Foto: TakaTomo.de

Lampičky ve tvaru keksů působí vlídným dojmem.

Tyto nevšední designové kousky můžete zkombinovat i s dalším nábytkem s motivy jídla. Pohovka ve tvaru hotdogu, lůžko s motivem pizzy a polštáře inspirované salámem promění prostor v pomyslnou restauraci. To ocení hlavně milovníci dobrého jídla, kteří si pak svou vášeň mohou připomínat od rána do večera. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám