Hlavní obsah

Obří gril zabudovaný ve stole ulehčí hostitelům práci s obsluhou

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grilování ve velké společnosti je dnes celkem běžnou událostí. Designéři proto navrhují co nejpohodlnější řešení, které zvýší komfort během stravování. Po grilu ve člunu teď přichází gril přímo zabudovaný do prostorného venkovního stolu.

Foto: Profimedia.cz

Na obsluhu grilu je třeba speciální dlouhé náčiní.

Článek

Nový zahradní gril nese jméno JAG a vejde se na něj mnoho dobrot i pro velkou společnost. Grilovací plochu má díky geometrickému tvaru grilu každý před sebou a oblíbený pokrm si může připravit na svém místě u stolu. Hostiteli tak odpadá povinnost neustále obsluhovat hosty.

Foto: Profimedia.cz

Uhlíky se umísťují do odklápěcího středu grilu.

Hosté si mohou ve stejnou dobu připravovat grilované pokrmy a v klidu jíst. Společnost se tak nemusí dělit. Hosté mohou gril otevřít přímo ze svého místa. Popel je sbírán pod stolem a je k němu přístup prostřednictvím drobných bočních dvířek.

Foto: Profimedia.cz

Hosté mohou přímo sledovat přípravu masa na grilu.

Základem osmiúhelníkového grilu je ocelový protipožární rám. Gril může ve střední části zůstat otevřený nebo na něj mohou hosté umístit nástavec na grilování zeleniny a drobných předkrmů.

Foto: Profimedia.cz

Gril je jednoduše rozmontovatelný.

Gril se hodí spíš pro přípravu pokrmů ve dnech, kdy není tak velké vedro. Je zatím k dostání jen v Americe. Do Čech se už ale dostal gril zabudovaný v člunu, ke kterému se posadí až deset lidí.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám