Hlavní obsah

Gril a člun v jednom jako inspirativní designérský nápad

Novinky, tnk

V minulosti vznikla už řada nápaditých grilů - gril na balkón, na cesty aj. Nyní přišli designéři s dalším originálním nápadem, navrhli gril přímo ve člunu. Jde o ideální stylový gril na párty v bazénu.

Foto: Profimedia.cz

Gril a člun v jednom

Článek

Atypický člun je určen až pro deset osob. Vejde se tak na něj celá parta přátel, kteří se usadí okolo grilu, který je umístěn přímo ve středu člunu.

Foto: Profimedia.cz

Na Lavice na sezení jsou z lehce omyvvatelného plastu.

Gril má odklápěcí poklop, díky kterému nečoudí a neruší hosty. Sebastian Schmitt, který člun vymyslel, neopomněl ani sklápěcí nepromokavý slunečník, který hosty chrání před slunečními paprsky.

Foto: Profimedia.cz

Ve stolku nechybí otvory na nápoje, které by se jinak na vodě mohly vylít.

Nápoje udržuje chlazené nádoba na led zabudovaná ve stolku. Pod sedadly je zase umístěn úložný prostor na zavazadla.

Foto: Profimedia.cz

Hosté si mohou jídlo odebírat přímo ze středu stolu.

Plovoucí zahradní gril je v současné době velmi drahý, vyjde na 30 000 USD, tedy cca 600 000 Kč. Pokud by se však tento typ grilu masově rozšířil, cena by mohla výrazně klesnout.

Reklama

Související témata:

Související články

Odzimujte gril. Sezona začíná

Na zahradu pomalu přesouváme zahradní nábytek, díky teplu vyndáváme ze skříně trička s krátkými rukávy, kratší kalhoty i sukně. O slovo se s příchodem jara...

Podle čeho vybírat kvalitní gril

Grilování je pro mnohé z nás způsobem relaxace na čerstvém vzduchu. Je to rituál, který k létu neodmyslitelně patří. Díky přenosným grilům se dá grilovat i na...

Výběr článků

Načítám