Hlavní obsah

Moderní radiátory mohou v interiéru sloužit i jako sálavé obrazy

Novinky, tnk

Současné technologie umožňují vznik topných těles, která mají i dekorativní funkci. A to díky možnosti potisku čelní desky. Plní tak více funkcí najednou, vyhřejí daný prostor a zároveň působí jako dekorativní obraz, který si můžete i sami navrhnout.

Foto: HotHot Radiátory (3x), Korado (2x)

Radiátory už dnes nemusí být nudnou technickou součástí, ale mohou mít výraznou dekorativní funkci.

Článek

Topení řady Radik Premium je určeno pro atypické prostory. Velké prosklené plochy, které jsou v současné architektuře trendy, často nechají jen malou část obvodového zdiva, kam klasická otopná tělesa s horizontální instalací již nelze umístit.

Pro tyto atypické prostory je určeno vertikální otopné těleso. V interiéru pak zpravidla logicky zbývá i menší prostor na nástěnné dekorace. Díky možnosti potisku čelní desky si sami můžete navrhnout nový designový kousek do vašeho interiéru, který bude kombinací funkčního i estetického prvku.

Foto: Korado

Radiátory z řady Radik Premium můžete přizpůsobit deignovému ladění interiérů.

Chloubou v interiéru mohou být i radiátory ze série Velvet Picture. Ve standardní nabídce potisků jsou kousky v různém barevném ladění. Nechybí motivy sportu, hudby nebo jídla. Do interiéru si tak můžete vybrat doplněk podle svých osobních preferencí a zájmů.

Foto: HotHot Radiátory

Radiátor je možné si vybrat z galerie motivů nebo dodat vlastní obrázek, který bude krášlit topné těleso.

Variantou je i pořízení radiátoru s moderními geometrickými motivy, které se zvlášť hodí do minimalisticky zařízených interiérů. Díky tomu získáte v interiéru nejen dekoraci, prostor bude navíc působit i čistším a jednodušším dojmem, což je u tohoto stylu velmi žádoucí.

Foto: Radiating Style

Radiátory s názvy Decor a Totem jsou navrhovány do moderních interiérů.

Radiátory s potiskem jsou dobrou volbou pro ty, kdo mají doma stísněné prostory, ale přesto se nechtějí vzdát dekorací. Právě obrazy a jiné nástěnné dekorace interiér zútulňují a dodávají mu osobního ducha. Stěny tak mohou krášlit funkční obrazy s motivem svatby, oblíbené dovolenkové destinace nebo dětí.

Foto: HotHot Radiátory

Série Velvet Picture nabízí možnost výběru vlastního motivu nebo fotografie.

Milovníci kreativně ztvárněných interiérů se mohou inspirovat i světelnými boxy, které se dají dekorovat osobními vzkazy a motivačními nápisy. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám