Hlavní obsah

Interiérové světelné boxy jsou ideální na psaní vzkazů a vyznání lásky

Novinky, tnk

Velkým interiérovým hitem u mladší generace jsou v posledních letech světelné boxy. Jde většinou o bílé svítidlo s plochou pro umístění písmen a číslic v černé barvě. Každý den si tak můžete vytvořit své personalizované osvětlení. Tento kousek a jemu podobné jsou dobrou pomůckou pro lidi, kteří své city neradi dávají najevo osobně.

Foto: The Drifting Bear (2x), Cool Gift (3x)

Hitem jsou osvětlené nápisy nebo písmenkové skládanky. Jsou ideálním prvkem na jakoukoli oslavu.

Článek

Lightboxy jsou menší plastové krabičky, které pobaví všechny hravé duše. Kreativita je omezena na černobílou variantu a na sadu písmen, číslic a znaků. I tak se ale kreativní osoby zabaví a vytvoří si svítidla, která jim budou osobně blízká.

Foto: Cool Gift

Lightboxy jsou klasicky na baterky. Rozsvěcí se na boku.

Tento typ osvětlení se hodí předně do interiérů mladších generací a do pokojů těch, kdo rádi sledují trendy. Zapadne do moderních minimalistických i futuristicky zařízených interiérů.

Foto: Cool Gift, The Drifting Bear

Originálnějším kouskem je popisovatelný lightbox ve tvaru režisérské klapky.

Pokud si nechcete pořizovat přímo lightbox a máte jasně vybráno, co by mělo svítidlo sdělovat, můžete sáhnout i po osvětleních ve tvaru písmen. Mějte ale na paměti, že výraznější barevné kreace budou působit extravagantním dojmem.

Foto: Lime Lace

Alternativou jsou svítící písmena, která působí pouťovým dojmem.

Barevná osvětlená písmena ale dodají interiéru šťávu a nudné prostory zaručeně oživí. Hodí se ale předně do interiérů těch, kdo rádi experimentují a mají rádi interiér zařízený ve stylu pop-artu. [celá zpráva]

Foto: Sweetheart Darling, Lime Lace

Tyto prvky zpestří párty i prostory v klubech a barech.

Pokud doma píšete vzkazy svým bližním nebo jen máte rádi pořádek ve věcech, můžete v interiéru použít i popisovatelné doplňky do kuchyně. Ty jsou oproti lightboxům rozhodně klasičtějším prvkem domácnosti. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám