Hlavní obsah

I malý pracovní kout může mít styl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je pořízení domácí pracovny nebo koutu nad rozměry vašeho bytu? Nezoufejte! S chytrými doplňky, minimalistickým a mobilním nábytkem vytvoříte rychle a snadno šikovné pracoviště v kterékoli z místností.

Foto: Ikea

Podpěra na laptop Bräda drží zařízení v lepším úhlu na klíně i na pracovní desce. Gumové pásky ho fixují na místě. Hodí se na on-line schůzky či krátkodobé psaní. Rozměr 42 x 31 cm za 129 Kč.

Článek

V některých bytech je opravdu těžké najít dostatek místa pro pravidelnou práci z domova. Přesto ale existují různé drobné prvky, které pomohou základní podmínky pro práci vytvořit. Pravda, poslouží spíše krátkodobě a v akutních případech. Znáte tyhle věcičky?

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Pět tipů pro ideální pracovní kout

Zdravé sezení je základem každé domácí pracovny. Měla by být klidným tvůrčím místem, v němž nic nesmí odvádět pozornost. Současně nepostrádá technické...

Výběr článků

Načítám