Hlavní obsah

Duha je ideálním motivem pro pestré a hravé dětské venkovní i domácí párty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S teplejším obdobím, které je za dveřmi, přichází i čas konání dětských oslav venku i doma. Ať už je budete slavit v jakémkoliv prostředí, vězte, že motivy duhy je bezpochyby zpestří a dodají jim na živosti. Čím barevně pestřejší provedení zvolíte, tím lépe.

Foto: Boutique Camping, Talking Tables

Barvy duhy zpestří jarní i letní oslavy na zahradách, terasách a hřištích.

Článek

V době, kdy ještě venku není úplně teplo, ale už nás počasí láká k trávení volného času venku, se vyplatí sáhnout po dekoracích, které budou teplé počasí evokovat. Nesmí chybět hlavně dostatek jasných a teplých barev, jako je žlutá nebo oranžová. Dekorace s motivem duhy můžete i sami vytvářet. Jednoduše tak, že budete kombinovat mnoho barev.

Foto: Ginger Ray

Pestrobarevné dekorace dodají oslavě šmrnc.

Duha je symbolem pestrosti, různorodosti, integrace i tolerance, takže se coby motiv hodí na dívčí i chlapecké oslavy. Působí hravým a veselým dojmem a rozjasní oslavy pořádané v temnějších exteriérech, ve kterých je nedostatek světla.

Foto: Sweetpea & Willow

Drobné občerstvení můžete servírovat z duhových mís a dóz.

Duhové girlandy se hodí zejména do barevně nudných a všedních prostor, které chceme rychle nějak ozvláštnit a zpestřit. Najdou tak uplatnění i v běžných dětských pokojích po celý rok.

Foto: Nedgis, Lights4fun

V podvečer přijde vhod osvětlení ve tvaru duhy.

Mějte na paměti, že duhové kousky na sebe budou strhávat pozornost a pokud nechcete, aby prostor působil přeplácaným a kýčovitým dojmem, vybírejte ostatní dekorace interiéru či exteriéru ve střídmém a tvarově jednoduchém duchu.

Foto: We Love Cushions, Sonya Winner Rug Studio

Interiérové oslavy můžete dekorovat polštářky nebo koberci hýřícími celou plejádou barev.

Duha vnese do prostor dojem, že v nich vládne sluneční světlo. Působí optimisticky a radostně, a právě proto se coby motiv skvěle hodí pro oslavy různého druhu. Jde ale o výrazný motiv, který rozhodně upoutá.

Inspirací do dětského pokoje mohou být i astronauti, interiér se díky nim promění ve vesmírnou stanici

Tipy a trendy

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám